CaddeAdriana Lima, veda ettiği podyuma 19 yıl sonra geri dönüyor!

Adriana Lima, veda ettiği podyuma 19 yıl sonra geri dönüyor!

15.10.2024 - 12:03 | Son Güncellenme:

En son 2018 yılındaki Victoria's Secret defilesine çıkan dünyaca ünlü model Adriana Lima, sosyal medya hesabında yaptığı paylaşımla marka ile tekrar podyuma çıkacağını duyurdu.

Adriana Lima, veda ettiği podyuma 19 yıl sonra geri dönüyor

Victoria's Secret'in dünyaca ünlü modellerinden olan ve 2017 yılında düzenlenen yılbaşı gecesi defilesinde podyumda son kez yürüdükten sonra emekliye ayrılan Adriana Lima, geçtiğimiz sene yüzündeki değişimle gündeme gelmişti.

Haberin Devamı

Lima'nın estetik operasyonlar geçirdiğini iddia edilmiş, hatta Fransız askısı yöntemiyle yüzünü gerdirdiği söylenmişti.

"YORGUN BİR ANNENİN YÜZÜ"

Bu iddiaların ardından doğal haliyle objektif karşısına geçen Lima, estetik iddialarını yalanlamıştı. Ünlü model, konuyla alakalı; "Bir ergen kız, iki okul öncesi çağında çocuk, bir hareketli erkek, yürümeyi öğrenen bir yaşındaki çocuk ve üç köpek sahibi yorgun bir annenin yüzü... İlginiz için teşekkürler" ifadelerini kullanmıştı.

GERİ DÖNÜYOR

1999 yılından 2018'e dek Victoria's Secret Meleği olarak boy gösteren Brezilyalı ünlü model Adriana Lima, podyumlara geri dönüyor. 43 yaşındaki üç çocuk annesi Lima'dan bir de bu defileyi duyuran bir video geldi. Video paylaşıldığı an sosyal medyada gündem oldu.

Haberin Devamı

"EVE"

Lima'nın dönüşü, hem ünlü model hem de Victoria's Secret'ın sosyal medya paylaşımıyla duyuruldu. Paylaşılan videoda Adriana Lima, New York'ta bir taksiye biniyor. Sürücü ona nereye gideceğini soruyor. Lima da "Eve" diye yanıt veriyor.

Paylaşımda taksi şoförü Lima'ya evinin nerede olduğunu bilmediğini söyleyince de ünlü model "Özür dilerim. Beni Victoria's Secret defilesine bırakır mısınız" diye ricada bulunuyor.

Adriana Lima, veda ettiği podyuma 19 yıl sonra geri dönüyor