Cadde18 yıl hapis yatacaktı! Yasin Obuz'dan Taner Tolga Tarlacı açıklaması

18 yıl hapis yatacaktı! Yasin Obuz'dan Taner Tolga Tarlacı açıklaması

24.10.2024 - 12:41 | Son Güncellenme:

Bir dönem adından sıkça söz ettiren Survivor yarışmacısı Taner Tolga Tarlacı'nın Güney Kıbrıs Rum Kesimi'nde 18 yıl hapis cezasına çarptırıldığı iddia ediliyordu. Tarlacı hakkında son açıklamayı yakın arkadaşı olduğu bilinen Yasin Obuz yaptı.

18 yıl hapis yatacaktı Yasin Obuzdan Taner Tolga Tarlacı açıklaması

2011 yılında katıldığı 'Survivor Ünlüler Gönüllüler'de farklı kişiliği ile kısa sürede adını geniş kitlelere duyuran Taner Tolga Tarlacı, yarışma sonrası 'Taner Firar'da programını da sunmuştu.

Haberin Devamı

Türkiye'de işlediği suçlardan dolayı Güney Kıbrıs'a kaçan Taner'in, burada da gasp suçundan tutuklanıp cezaevine gönderildiği ortaya çıkmıştı.

"ÇOK KÖTÜ DURUMDAYIM"

18 yıl hapis yatacağı iddiası ile gündeme gelen Taner Tolga Tarlacı, "Suçsuz yere cezaevindeyim çok kötü durumdayım" demişti.

Uzun süredir ortalıkta gözükmeyen Taner Tolga Tarlacı hakkında son açıklama bir dönem yakın arkadaş oldukları bilinen eski Survivor ve MasterChef yarışmacısı Yasin Obuz'dan geldi.

Obuz Instagram hesabından yaptığı paylaşım ile Tarlacı'nın hapis cezasının iptal edildiğini duyurdu.

"YENİDEN YARGILANACAK"

Obuz, paylaşımına "Az önce telefonda konuştum. 10 yıllık hapis cezası iptal olmuş, yeniden yargılanacak kasım ayında" dedi.

Haberin Devamı

18 yıl hapis yatacaktı Yasin Obuzdan Taner Tolga Tarlacı açıklaması