19.03.2025 - 21:18 | Son Güncellenme:
Balkanlar üzerinden gelen soğuk ve yağışlı hava iç kesimlerde kar yağışına ve beyaz örtü oluşmasına neden oluyor. Dün akşam saatlerinden itibaren aralıklarla etkili olan kar yağışı nedeniyle bugün 2 ilçenin tamamı 1 il geneli, 4 ilçede taşımalı eğitim olmak üzere toplam 4 ilde eğitim ve öğretime ara verildi. Peki 20 Mart Perşembe (Yarın) okullar tatil mi?
ORDU
Ordu'nun bazı ilçelerinde kar yağışı nedeniyle yarın eğitime ara verildi.
Valilikten yapılan açıklamada, kentin iç kesimlerinde kar yağışının etkili olduğu belirtildi.
Açıklamada, Aybastı, Çaybaşı, Gölköy, Gürgentepe, Kabadüz, Korgan ve Ulubey ilçelerindeki tüm okullarda, Akkuş, İkizce, Kumru, Mesudiye ile Ünye ilçelerinde ise bazı okullarda yarın için eğitime ara verildiği ifade edildi.
SİVAS
Sivas'ın Yıldızeli ilçesinde olumsuz hava koşulları nedeniyle taşımalı eğitime yarın için ara verildi. Yıldızeli Kaymakamlığından yapılan açıklamada, "Olumsuz hava koşulları nedeniyle 20 Mart 2025 tarihinde ilçemiz genelinde taşımalı eğitime 1 gün ara verilmiştir." ifadesine yer verildi.
Isparta'nın Şarkikaraağaç, Konya'nın Ilgın ilçesi ve Yozgat il merkeziyle birlikte tüm ilçelerde okullar tatil edildi.
Kırşehir'de kar yağışı ve olumsuz hava koşulları nedeniyle Akçakent, Boztepe, Çiçekdağı ve Mucur ilçelerinde taşımalı eğitime öğleden sonra ara verildiği öğrenildi.