Yalı Çapkını ekrana gelen son bölümde Orhan'ın adamları tarafından kaçırılan Kazım Ağa, Abidin ve Ferit tarafından ormanda ağaca bağlı halde bulundu. Apar topar hastaneye kaldırılan Kazım Ağa'nın akıbeti ise ekrana gelecek olan 55. yeni bölümde belli olacak.
Diren Polatoğulları, 12 Şubat 1980’de İstanbul’da dünyaya gelmiştir; aslen Tunceli kökenlidir. Müjdat Gezen Sanat Merkezi’nde oyunculuk eğitimi almıştır. 2009 yılında Kurtlar Vadisi Pusu dizisinde Ferman karakteriyle kamera önüne geçmiştir. O zamandan beri birçok film ve dizide rol almıştır.
En çok Karadayı, Şevkat Yerimdar, Kırmızı Oda ve Üç Kuruş gibi yapımlarda gösterdiği performanslarla tanınmaktadır.
Oyuncu son olarak Yalı Çapkını dizinde Kazım Ağa karakterine hayat vermektedir.
Diren Polatoğulları’nın yer aldığı sinema yapımları ise Saklı Hayatlar (2010), Aşk ve Devrim (2011), Bir Ses Böler Geceyi (2011), Kurtuluş Son Durak (2012), Kırık Kalpler Bankası (2015), Küçük Esnaf (2016), Karanlık Şehir Hikayeleri: Kilit (2022) ve Başkan (2023) filmleri yer alıyor.