Oyun anında yaralanan Gizem, doktor kontrolünden sonra kendini toparladı ve sağlık durumunun gayet iyi olduğu bildirildi. Kaşı bandajlanan Gizem bu oyunda yer alamayacak. Kaşında bir açılma var. Aysu yarışma esnasında dirseğini çarptı. Gizem ise akşam bir dikiş atılacağını söyledi. Onun dışında iyi olduğunu dile getirdi.
Gizem Memiç 16 Mayıs 1990 yılında Ankara'da dünyaya geldi. Türk model ve güzellik kraliçesi olan Gizem Memiç 1 Nisan 2010 tarihinde Miss Turkey seçildi. Tacını bir önceki yılın kraliçesi Miss Turkey 2009 Ebru Şam'dan aldı. Türkiye'yi hem Miss World Dünya Güzellik Yarışması'nda hem de Miss Universe Kâinat Güzellik Yarışması'nda temsil etti. Bilkent Üniversitesi İç Mimarlık ve Çevre Tasarımı mezunudur.
7 Şubat 2016 tarihinde TV8'de yayımlanmaya başlayan Survivor Ünlüler-Gönüllüler yarışmasında Gönüllüler takımında yer aldı. Yarışmanın 115. gününde adaya veda ederek Survivor 2016'da 10. oldu.
2022 yılında Türkiye'de Survivor All Star programına katılmış ve birleşme partisindeki şarkı söyleme yarışmasında 1. olmuştur.
Şu anda Survivor 2024 All Star yarışmasında kırmızı takımda yarışmaktadır.