23.10.2024 - 14:42 | Son Güncellenme:
Van'da kaybolan ve Van Gölü kıyısında cesedi bulunan 21 yaşındaki üniversite öğrencisi Rojin Kabaiş'in cenazesi, Diyarbakır'da toprağa verildi. Rojin Kabaiş'in cansız bedeni bulunduktan sonra otopsi sonucu merak edilmeye başladı. Peki Rojin Kabaiş neden öldü?
CNN TÜRK Muhabiri Merve Tokaz, 'Rojin'in ön otopsi raporunda ölümünde şüpheli bir şeye rastlanmadı. Kesin ölüm sebebi belirlenemedi. Alınan örnekler İstanbul Adli Tıp Kurumuna gönderildi.' dedi.
Van Cumhuriyet Başsavcılığı yetkilileri, yapılan ilk bulgularda şüpheli bir duruma rastlamadıklarını, ancak uzun süreli suda kaldığı için cesette ciddi anlamda deformelerin gözlendiğini, bu nedenle İstanbul Adli Tıp Kurumu'ndan gelecek sonuçlara göre ölüm nedeninin ortaya konulacağını kaydetti.