Sosu için;
Havuçları küçük küp doğrayın.
Kereviz sapını ince doğrayın.
Soğanı ince yemeklik doğrayın.
Wok tavanızı ocağa alın ve içerisine yağları ekleyin.
Ardından havuç, kereviz sapı ve soğanı ilave edip soteleyin.
Dilimlediğiniz patateslerden çıkan artıkları küçük küp doğrayarak tavanıza alın.
Ardından sarımsağın üzerine vurun ve tavanızın içerisine alın.
Küp doğradığınız köz kırmızı biberleri tavanıza ekleyin.
Domateslerinizi rendeleyin ve sosunuza ilave edin.
Tuz ve karabiber ilave edip karıştırın.
Taze kekik ve biberiyeleri dallarından ayırarak tavaya ilave edin.
Kuru naneyi ilave edin ve karıştırın.
Toz şekeri ilave edin ve karıştırın.
Sosunuz iyice pişince parçalayıcınızın içerisine alın.
Zeytinyağını ilave edin ve hafif parçalı bırakacak şekilde çekin.
Not: Üzerine dizeceğiniz sebzelerden kalan fazlalıkları doğrayarak sosunuzun içerisine ekleyebilirsiniz. Böylece sıfır atık bir tarif çıkarmış olursunuz.