Konsept yemekleri en başaralı yapan ve dokunulmazlık oyununu kazanan takım KIRMIZI TAKIM oldu.
Takım oyununu kaybeden yarışmacılar kendi aralarında dokunulmazlığı kazanmak için kıran kırana mücadele ettiler. İkinci kısım için yarışmacılardan tavuk tabağı çıkarmaları istendi. Günün sonunda en başarılı yemeği yapan yarışmacı ikinci bireysel dokunulmazlığın sahibi oldu.
Bireysel dokunulmazlığı kazanan yarışmacı Batuhan oldu.
Gecenin eleme adayı Dilara oldu.
Kaptanlık düellosunu kazanarak avantajı elde eden kırmızı takım kaptanı Barbaros ve ekibi, haftanın ilk takım oyununun menüsünü bir önceki günden görmüş oldu. İşte, günün konsepti:
Sokak Lezzetleri
Arnavut ciğeri
Balık ekmek
Kumpir
Midye tava
Tavuk pilav
Şambali tatlısı
Halka tatlı
Menü için takımlara 50 dakika süre verildi.
Şefler, takımların tabaklarını tadım ve değerlendirme işlemlerini gerçekleştirdi. Günün dokunulmazlık oyununu kazanan kırmızı takım oldu.
Haftanın ilk dokunulmazlık ödülünü alan yarışmacı Sergen oldu.
MasterChef All Star'da yeni haftanın ilk eleme adayı dün akşam akşam belli oldu. Takım oyununun sona ermesinin ardından yarışmacılar bireysel dokunulmazlık oyununda mücadele etti. Oylamanın ardından gecenin eleme adayı Tolga oldu.
Hasan (Kaptan)
Tahsin
Sergen
Tolga
Dilara
Batuhan
Barbaros (Kaptan)
Eren
Kıvanç
Cemre
Esra