Krokan bush; şu hamuru, krema ve karamel ile hazırlanıyor.
Krokan Bush hamuru yapmak için tencereye su, tereyağı, tuz ve şeker ile beraber kaynaması gerekiyor. Daha sona ise kaynayan suya un ekleyerek kokusu çıkana kadar kavurulma işlemi yapılıyor.
Ardından tencerinin altını kapattıktan ılıması bekleniyor ve hamur ılıdığı zaman tek tek yumurtaları çırparak hamura ekleniyor.
Hamuru olduktan sonra ise hamur bir sıkma kabına alarak yağlı kağıt bulunan tepsiye hamuru eşit büyüklüklerde sıkın.
190 derecede 35 dakika pişirin.
Krema için un, nişasta, yumurta sarısı, şeker ve süt karıştırılarak tencere kıvam alması sağlanır. Kıvam aldıktan sonra altı kapatılır, içerisine tereyağı eklenerek soğumaya bırakılır.
Karamel sos için, şeker ve suyu ocağa alın ve renk alana kadar pişirin.
Şu hamurlarının delik açarak kremayı şu hamurunun içine sıkın. Üzerine sıcak karamel sos banarak dizin.