1 adet orta boy soğan
2-3 diş sarımsak (isteğe bağlı)
1/2 çay bardağı zeytinyağı
1 limonun suyu
1 çay kaşığı şeker
Tuz
Su (baklayı haşlamak için)
Üzeri için dereotu","author": {"@type": "Person","name":"Milliyet.com.tr"},"publisher": {"@type": "Organization","name": "Milliyet","logo": {"@type": "ImageObject","url" : "https://static.milliyet.com.tr/images/milliyet/milliyet-m-logo.png","width": 250,"height": 60}},"image": {"@type": "ImageObject","url": "https://image.milimaj.com/i/milliyet/75/0x0/66b26bfb6244f026b986df9f.jpg","width": "1200","height": "675"},"keywords": ["seohaber","Fava","Fava tarifi","Fava nasıl yapılır","Fava malzemeleri"]}
07.08.2024 - 10:37 | Son Güncellenme: