Yapılışı:
Orta boy bir tencerede tereyağ alınır ve eritilir. Ardından tuz ve su karıştırılır.
Su iyice ısınana kadar karıştırılır. Tencereye un ilave edilerek hızlıca karıştırılır.
Bir süre sonra karışım hamur halini alacak. Su kalmadığında, hamur tencereden ayrılacak kıvama geldiğinde ocaktan alınır ve soğumaya bırakılır.
Soğuyan hamura yumurtalar birer birer eklenir ve mikser yardımıyla çırpılır. Hamur çırpıldıkça istenen kıvama gelecek.
Hamur hazır olduğunda yıldız uçlu bir torbaya alınır.
Kızartma tenceresinde yap kızdırılır. Torbadaki hamur parmak boyutunda yağın içine sıkılır. (Sıktıktan sonra hamur bıçakla kesilebilir.)
Hamur kızartılır ve renk değiştirdiğinde ocaktan alınabilir.
Ayrı genişçe bir tabakta ise toz şeker ve tarçına bulanır ve servis tabağına alınır.
Eritilen çikolata ile sıcak sunulur.