CENNET KÜNKÜ NASIL YAPILIR?
Önce şerbet hazırlanıp soğumaya bırakalım, daha sonra hazır olan hamuru iki eşit parçaya bölüp on dakika dinlendikten sonra merdane yardımı ile çok kalın da olmayacak çok incede şekilde açalım ,uzun uzun kesip üstünü temiz bir bezle örtün hamur kurumasın ,derin bira büyük bir tencereye sıvı yağ dökün ve kızınca orta ayara alın uzunlamasına kestiğimiz hamuru çatal yardımı ile yağ da döndürerek kızartalım, tek elinizle hamuru tutun çatalla yağ içinde sararak kızaran hamuru alt çevirip kızartın ve soğuk şerbete atın 2. Hamur kızarana kadar şerbete bekletin çıtır severseniz daha tez alabilirsiniz. Üzerine isteğe göre Antep fıstığı Hindistan cevizi çekilmiş ceviz serpilir, afiyet olsun.