18.10.2024 - 14:18 | Son Güncellenme:
Aktif deprem fay hatlarının çokça yer aldığı ülkemizde zaman zaman depremler meydana gelmeye devam ediyor. Yaşanan depremlerin enlem ve boylam bilgileri, depremin derinliği, şiddeti ve yerel saatle kaçta meydana geldiği gibi birçok bilgi vatandaşlar ile paylaşılıyor. Malatya'da meydana gelen 5.9 şiddetindeki depremin ardından Sivas'ta dün yaşanan 4.7 ve 4.1 şiddetindeki depremler bölgede korku ve paniğe yol açtı. Peki En son nerede, kaç şiddetinde deprem oldu?
13:43'te Adıyaman/Gölbaşı ilçesinde 3.5 şiddetinde bir deprem meydana geldi. Deprem yerin 6.25 kilometre derinliğinde meydana geldi.
AFAD verilerine göre 02:12'de Elazığ Sivrice merkez üssü olmak üzere 3.3 şiddetinde bir deprem meydana geldi.
* Afet ve Acil Durum Yönetim Başkanlığı (AFAD) son depremler listesine göre 3.0 büyüklüğünün üzerindeki tüm depremleri anlık olarak haberimizden takip edebilirsiniz. Daha küçük olan depremler iste son depremler listesinde görüntülenmektedir.
SON DAKİKA SON DEPREMLER İÇİN TIKLAYINIZ