600 gr kuzu ciğeri
1 çay kaşığı tuz
1 çay bardağı un
Yaklaşık 2 çay kaşığı karabiber
Kızartmak için 2 su bardak ayçiçeği yağı
Maydanoz
Soğan
1. adım: Ciğerlerin zarını çıkarttıktan sonra kuşbaşı büyüklüğünde doğrayın. Kanı süzülmesi için bekleyin.
2. adım: Ciğerleri unladıktan sonra kızgın yağda renk alana kadar kızartın. Dilerseniz unlamayı karabiber ve tuz karışımıyla yapabilirsiniz.
3. adım: Arzuya göre toz kırmızıbiber katabilirsiniz. Kızartma esnasında mümkünse zeytinyağı kullanabilirsiniz. Kızarttığınız ciğerleri kapağı kapalı bir kapta bekletin.
4. adım: Kırmızı soğanı incecik doğradıktan sonra sumak ve kıyılmış maydanozla harmanlayın.
Son adım: Kimyon ilave ettiğiniz Arnavut ciğerini soğan salatası eşliğinde sevdiklerinizle paylaşabilirsiniz. Ayrıca yanında kızarmış patates nefis olur.