06.02.2023 - 17:12 | Son Güncellenme:
15 tatilin sonuna gelindi. Kar yağışı ve soğuk havanın etkisinin göstermesi sonrasında "15 tatil uzadı mı?" sorusunun cevabı öğrenciler ve veliler tarafından araştırılmaya başlandı. Uzmanlar konuyla ilgili uyarılarda bulundu. Peki okullar ne zaman açılacak, 15 tatil uzatıldı mı?
Meteoroloji Genel Müdürlüğü değerlendirmelerine göre; Marmara, Ege, Akdeniz, İç Anadolu'nun güney ve doğusu, Doğu Karadeniz'in iç kesimleri, Doğu ve Doğu ve Güneydoğu Anadolu ile Eskişehir, Bolu, Ordu, Tokat ve Giresun çevrelerinin yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Güney Ege, Doğu Akdeniz, Güneydoğu Anadolu'nun batısı ile Denizli çevreleri, Antalya'nın doğusu, Isparta'nın güney kesimleri, Şırnak ve Hakkâri çevrelerinde kuvvetli yağış ve yer yer yoğun kar yağışı şeklinde olması bekleniyor.
Son dakika haberlere göre, Milli Eğitim Bakanı Mahmut Özer'den açıklama geldi. Bakan Özer, tüm illerde okulların 13 Şubat'ta açılacağını duyurdu.