CaddeZeynep Alkan AVM'nin ortasında dans etti! 'Güzel bir haber aldım'

Zeynep Alkan AVM'nin ortasında dans etti! 'Güzel bir haber aldım'

21.08.2024 - 08:05 | Son Güncellenme:

Sosyal medya hesabında yayınladığı iddialı gönderileriyle ve özel hayatıyla sık sık magazin gündemine adından söz ettiren yönetmen Hamdi Alkan'ın kızı Zeynep Alkan, İstanbul'da objektiflere yansıdı.

Zeynep Alkan AVMnin ortasında dans etti Güzel bir haber aldım

Sosyal medya hesabını aktif olarak kullanan Zeynep Alkan, geçtiğimiz aylarda yaptığı sosyal medya paylaşımıyla hayranlarını endişelendirmişti.

Haberin Devamı

Alkan, paylaşımında "Hastalığımdan dolayı çok kısa bir sürede istemsiz kilo verdim. Spor ile kas yapma döneminde bu güzel olmadı. Hâlâ iyileşemedim ama her gün biraz daha iyiyim" demişti.

KEYİFLİ DANSI DİKKAT ÇEKTİ

Şimdilerde sağlık durumu iyi olduğu bilinen Zeynep Alkan, yeni proje için görüşmeler yapıyor.

Yönetmen-oyuncu Hamdi Alkan'ın kızı Alkan, önceki gün bir AVM'de objektiflere yansıdı. Tek başına alışveriş merkezine gelen Alkan, süs havuzunun etrafında çalan müzikle keyifli bir şekilde dans etti.

Zeynep Alkan AVMnin ortasında dans etti Güzel bir haber aldım

"GÜZEL BİR HABER ALDIM"

Muhabirlerle kısa bir sohbet gerçekleştiren Alkan, “Bugün çok enerjik hissediyorum. Güzel bir haber aldım, bu yüzden dans ediyordum. Yeni projelerle ilgili görüşmeler devam ediyor. Şu an tiyatro yapıyorum” dedi. Zeynep Alkan’ın bu enerjik hali, alışveriş merkezinin ziyaretçileri tarafından da beğenildi.

Haberin Devamı

Zeynep Alkan AVMnin ortasında dans etti Güzel bir haber aldım