CaddeYılmaz Morgül ‘ateşe düştüm’ demiş ve telif yemişti! Mert Demir ilk kez konuştu

Yılmaz Morgül ‘ateşe düştüm’ demiş ve telif yemişti! Mert Demir ilk kez konuştu

24.07.2024 - 11:25 | Son Güncellenme:

Mert Demir ‘Ateşe Düştüm’ü kendi tarzına göre yorumlayıp dijital platformlarda yayınlayan Yılmaz Morgül'e telif atmıştı. Geçtiğimiz gün Candaş Tolga'nın sunduğu Az Önce Konuştum'a konuk olan şarkıcı, konu hakkında ilk kez konuştu.

Yılmaz Morgül ‘ateşe düştüm’ demiş ve telif yemişti Mert Demir ilk kez konuştu

Mabel Matiz ile birlikte seslendirdiği "Antidepresan" şarkısıyla kariyerinde hızlı bir çıkış yakalayan ve şimdilerde gerek müzik hayatı gerek Serenay Sarıkaya ile yaşadığı aşkla gündemden düşmeyen Mert Demir, "Ateşe Düştüm" şarkısını hit parçaları arasına yazdırmıştı.

Haberin Devamı

SERENAY SARIKAYA VOKAL YAPMIŞTI

Serenay Sarıkaya'nın back vokalini yaptığı "Ateşe Düştüm" kısa sürede yılın favori parçalarından biri haline gelmişti.

"BUNU YAŞAT BANA"

Morgül, geçtiğimiz aylarda katıldığı "Aramızda Kalmasın" programında, Mert Demir'in yorumunu "Ben şarkıyı yaşamak isterim. Yani bu ateşlere düştüğünü bana anlat, bunu yaşat bana" şeklinde eleştirmişti.

KLİP KALDIRILDI

Kendi yorumunu yapan Morgül, dijital platformlarda 'Ateşe Düştüm' şarkısını tamamen seslendirdiği klibini sevenlerine sunmuştu. Morgül'ün klibi telif engeline takılmış ve MESAM/MSG tarafından kaldırılmıştı.

"YAPACAK BİR ŞEY YOK"

Konu üzerine pek açıklama yapmayan Mert Demir geçtiğimiz gün katıldığı programda ilk kez konuştu. Tolga'nın 'Ateşe Düştüm’ü Yılmaz Morgül’ün elinden almışsınız' sözleri üzerine ünlü şarkıcı şu ifadeleri kullandı:

Haberin Devamı

O şarkıda hikâyenin doğru şekilde ilerlemesi gerekiyordu. Yaşam enerjisini söndürdüysek çok üzgünüm ama yapacak bi şey yok. Antidepresan’da da Nihat Doğan’la aynısı oldu.

Yılmaz Morgül ‘ateşe düştüm’ demiş ve telif yemişti Mert Demir ilk kez konuştu