Cadde Yılmaz Kunt'tan Sevda Erginci ve Pınar Tartan açıklaması!

Yılmaz Kunt'tan Sevda Erginci ve Pınar Tartan açıklaması!

02.06.2022 - 07:05 | Son Güncellenme:

Evlilik hazırlığı yapan Sevda Erginci ile Yılmaz Kunt'un ayrıldığı ortaya çıkmıştı. Nişantaşı’nda görüntülenen yakışıklı oyuncu ile model Pınar Tartan, bir gecede üç mekan değiştirmiş ve samimi halleri dikkatlerden kaçmamıştı. 'Ayrılık sebebi Tartan mı?' sorusu akıllara gelirken, Yılmaz Kunt ayrılık ve 'yeni aşk' iddiasına dair açıklama yaptı.

Yılmaz Kunttan Sevda Erginci ve Pınar Tartan açıklaması

"Sevda Erginci, üç yıllık sevgilisi Yılmaz Kunt’un ihanetiyle hayatının şokunu yaşadı" şeklindeki iddia çok konuşulmuştu. Temmuz 2021'de Kunt’tan geldiğini iddia ettiği mesajlaşları Instagram'da yayınlayan Avukat Seray Öztürk, “Evlilik yolundayken sürekli benimle buluşmaya çalışman gerçekten kadına karşı başka bir şiddet! Yaptığına ne denir? Yılmaz Kunt sen kim oluyorsun da başkasıyla nişanlı olduğun halde beni de idare etmeye kalkıyorsun?” mesajını paylaşmıştı.

Haberin Devamı

'İFŞA AYRILIK GETİRDİ' İDDİASI!

Sosyal medyada yeni bir açıklama yapıp, özel mesajların hacker’lar tarafından ifşa edildiğini savunan avukat, yasal yollara başvuracağını ifade etmişti. Magazin gündemine bomba gibi düşen ifşa haberlerinin ardından uzun süredir aşk yaşayan Yılmaz Kunt ve Sevda Erginci, sosyal medyada takipleşmeyi bırakmış ve ilişkilerine nokta koymuştu.

Yılmaz Kunttan Sevda Erginci ve Pınar Tartan açıklaması

İKİ AY SONRA BARIŞTILAR

Ayrılığa sadece iki ay dayanan ünlü çift, Muğla Akyaka'da bir restoranda yemek yerken görüntülenmişti. Sevda Erginci, "Ayrılık sosyal medyada yansıtıldığı gibi değildi. Böyle haberler çıkacağını biliyordum ama çok özel bir mesele olduğu için çok fazla konuşmak istemiyorum. Şu an için her şey yolunda, çok mutluyuz" demişti. Tüm bunların ardından oyuncu çiftten bir kez daha kötü haber gelmişti. Erginci ve Kunt, geçtiğimiz nisan ayında sosyal medyalarından birbirlerini takibi bırakmış ve tekrar ayrılmıştı.

Haberin Devamı

AYRILIK SEBEBİ PINAR TARTAN MI?

Oyuncu ayrılığın üstünden henüz bir hafta geçmemişken manken Pınar Tartan ile Nişantaşı’nda objektiflere yansımıştı. Tüm gün Tartan ile ilgilenen Kunt, üç mekan değiştirmişti. Son gittikleri mekanda gözlerden uzak bir yere oturmayı tercih eden ikilinin samimi halleri dikkat çekmişti.

Yılmaz Kunttan Sevda Erginci ve Pınar Tartan açıklaması

"AİLEMİN ŞİRKETİNDE ÇALIŞACAĞIM"

Yılmaz Kunt, geçtiğimiz gece Bebek'te bir mekandan çıkarken görüntülendi. Basın mensupları ile ayaküstü sohbet eden yakışıklı oyuncu, “Şu an bir şey yapmıyorum; yazın birkaç işimiz var, eylülde de birkaç işimiz var. Ailemin de bir işi vardı. Tatil yok, ailemin şirketinde çalışacağım” dedi.

"ALDATMA YOK, ANLAŞARAK AYRILDIK"

Geçtiğimiz günlerde manken Pınar Tartan ile görüntülendikten sonra basına yansıyan "Sevda Erginci’yi yeniden aldattı mı?" haberleri hakkında konuşan Yılmaz Kunt, “Hiç öyle bir şey yok. Biz Sevda ile konuşup ayrıldık" şeklinde konuştu.

Yılmaz Kunttan Sevda Erginci ve Pınar Tartan açıklaması

Özel hayatıyla magazin gündeminden düşmeyen 27 yaşındaki oyuncu, şu ifadeleri kullandı:

O gün fotoğrafımız çekilirken Pınar ile arkadaş grubumuz da vardı. O anda o kare yakalandı. Üzücü bir durum hem benim için hem de Pınar için. Sonuçta ikimizin de ailesi var.