Cadde‘Yılbaşında kendime izin verdim’

‘Yılbaşında kendime izin verdim’

28.12.2015 - 02:30 | Son Güncellenme:

Ajda Pekkan, önceki akşam Akasya Acıbadem’de yeni yıl konseri kapsamında sahne aldı.

‘Yılbaşında kendime izin verdim’

Mavi tüylü parlak kostümüyle sahneye çıkan Pekkan, “Yılbaşı gecesi için kendime izin verdim, çalışmıyorum. Ben çok kaderci bir insanım. Aşkın geleceği varsa gelir. Umarım bu yıl, o yıl olur” dedi.

Haberin Devamı

Fiziğini korumak için sürekli olarak spor yaptığının da altını çizen Süperstar, “Sporsuz bir hayat düşünemiyorum. Spor yapmadığı zaman

insan kendini terk etmiş gibi oluyor, o yüzden devam” diye konuştu. Şarkıcı yeni yılda 4 - 5 şarkıdan oluşan bir albüm yapacağını da sözlerine ekledi.

KEŞFETYENİ
Tolga Sarıtaş baba oluyor! Bebek haberi sonrası ilk paylaşım
Tolga Sarıtaş baba oluyor! Bebek haberi sonrası ilk paylaşım

Cadde | 20.04.2025 - 12:15

Şimdilerde TRT'de yayınlanan Teşkilat dizisinde başrol oynayan ve Altay karakterine can veren Tolga Sarıtaş ve eşi Zeynep Mayruk'un bebek bekledikleri iddia edildi. Çiftin çıkan haberler sonrası sosyal medya paylaşımları dikkatlerden kaçmadı.