27.12.2018 - 08:15 | Son Güncellenme:
Osman Serim, düzenlediği etkinlikle meraklılarına, yılbaşı sofrası hazırlamanın ve misafir ağırlamanın püf noktalarını anlattı. Yiyecek-içecek danışmanı Osman Serim, Acarblu Lounge’ta düzenlediği ‘Yılbaşı Sofrası Hazırlamanın ve Misafir Ağırlamanın Püf Noktaları’ konulu uygulamalı panelde, meraklılarıyla bir araya geldi. Serim, şık sofra tasarımları ve misafir ağırlamadaki inceliklerle ilgili ilginç bilgiler paylaştı. Mücevher markası Pomellato’nun yılbaşı koleksiyonunun da sergilendiği davete, Hande Acar, Kardelen Acar, Serap Sarı, Hande Sezer Pekcan, Katerina Ekşioğlu ve Özlem Kaymaz da katıldı.