CaddeYasin Obuz, Acun Ilıcalı tarafından oyundan ihraç edildi! Survivor Yasin Obuz kimdir?

Yasin Obuz, Acun Ilıcalı tarafından oyundan ihraç edildi! Survivor Yasin Obuz kimdir?

09.05.2020 - 22:18 | Son Güncellenme:

Survivor Gönüllüler takımı kadrosunda yer alan Yasin Obuz bu akşam ekrana gelen Survivor dokunulmazlık oyunu sırasında puzzle'ı tamamlayamadı. Takım arkadaşları Yasin Obuz'a puzzle'ın yanlış olduğunu söylerken Yasin ısrarla hangi parçanın yanlış olduğunu sordu bu esnada Ersin oyunu kazandı. Oyunu kaybeden Yasin deliye dönerken yanlış parçayı söylemediği için Evrim'e bağırdı. Acun Ilıcalı bu olayın ardından Yasin'i oyundan ihraç etti. Peki Yasin Obuz kimdir?

Yasin Obuz, Acun Ilıcalı tarafından oyundan ihraç edildi Survivor Yasin Obuz kimdir

Survivor'da heyacan kaldığı yerden devam ediyor. Bu akşam ekrana gelen Survivor dokunulmazlık oyunu esnasında Puzzle'ı yanlış yapan Yasin Obuz, takım arkadaşlarına hangi puzzle'ı yanlış koyduğunu ısrarla sordu. Kurallar gereği kenarda oturan yarışmacıların yanlış parçayı söyleyemeyeceğini bilen Yasin Obuz kaybedilen oyunun ardından takım arkadaşı Evrim'e sesini yükseltti. Bu olayın ardından Acun Ilıcalı Yasin Obuz'u oyundan ihraç etti. Peki Yasin Obuz kimdir?

Haberin Devamı

YASİN OBUZ KİMDİR?

21 Kasım 1988’de Diyarbakır'da doğan ve 3 kardeşi olan Yasin Obuz, çocukluğundan bu yana spor yapıyor.

İlk spor lisansı 1998'de çıkan Obuz, amatör ve profesyonel olarak futbol oynadı. Bunların yanı sıra,çocukluğunda 2 yıl jimnastik yaptı, voleybol ve basketbol da oynadı. Ankara Hacettepe Üniversitesi Spor Bilimleri Fakültesi'nde okuyan Obuz, üniversite yıllarında ise spor olarak fitness yaptı.

Üniversitede mutfağa merak saldığı için yemek yapmayı öğrenmeye başladı. Yemek yaparken mutlu olduğunu fark eden Yasin, bir dönem Rusya St. Petersburg’da yaşadı ve yaklaşık olarak 20 ülke gezdi. Gittiği ülkelerin mutfak kültürlerini, eğlence tarzlarını, yaşayış biçimlerini gözlemledi. Şimdi kendisine ait küçük bir işletmesi var.

Haberin Devamı

Geçen sezon Masterchef yarışmasına katılan Yasin bu şekilde Survivor'a seçildi.