Cadde Yasemin Özilhan'dan İzzet Özilhan paylaşımı: İyi ki

Yasemin Özilhan'dan İzzet Özilhan paylaşımı: İyi ki

29.08.2022 - 08:50 | Son Güncellenme:

Uzun yıllardır ekranlardan uzak olan Yasemin Özilhan, 2011'de iş insanı İzzet Özilhan ile dünyaevine girmiş, ardından da oyunculuğu bırakmıştı. Geçtiğimiz aylarda boşanacakları iddia edilen Özilhan çiftinden güzel oyuncu, çıkan haberlerin ardından Instagram paylaşımıyla ayrılık konusuna noktayı koymuştu. Mutlu evlilikleri devam eden ikiliden İzzet Özilhan 40 yaşına bastı. Sosyetik güzel, hayat arkadaşının yeni yaşını sosyal medya hesabından kutladı.

Yasemin Özilhandan İzzet Özilhan paylaşımı: İyi ki

2006-2011 yılları arasında ekranlara gelen 'Doktorlar' dizisinde hayat verdiği 'Ela Altındağ' karakteriyle şöhreti yakalayan sonrasında 'Aşk Oyunu' adlı dizide rol alan  Yasemin Özilhan, iş insanı eşi İzzet Özilhan ile dünyaevine girdikten sonra oyunculuğu bırakmıştı. Emine ve Ela adında iki kızı olan ünlü çift, geçtiğimiz senelerde üçüncü bebeklerini kaybetmişti.

Haberin Devamı

FOTOĞRAFLARI SİLDİ

Bir süredir iki kızıyla Kaplankaya’daki evinde deniz, kum ve güneşin keyfini süren Yasemin-İzzet Özilhan çifti hakkındaki ayrılık iddiası magazin gündemine bomba gibi düşmüştü. İzzet Özilhan'ın Instagram hesabını kapatması ve Yasemin Özilhan'ın eşi İzzet Özilhan ile fotoğraflarından bazılarını silmesi ayrılık iddialarını güçlendirmişti. İkilinin bu hamleleri "Boşanıyorlar mı?" sorusunu akıllara getirmişti.

Yasemin Özilhandan İzzet Özilhan paylaşımı: İyi ki

AYRILIK İDDİALARINA FOTOĞRAFLI CEVAP

Haklarında çıkan haberlerle ilgili sessizliğini koruyan ünlü çiftten Yasemin Özilhan, son paylaşımıyla iddialara yanıt vermişti. Eski oyuncu, eşinin havuz başında kitap okuduğu anları takipçilerinin beğenisine sunmuştu. Sosyetik güzel bu paylaşımıyla ayrılık haberlerini noktalamıştı.

Haberin Devamı

AŞK DOLU KUTLAMA

Mutlu birliktelikleri devam eden ünlü çiftten İzzet Özilhan 40 yaşına bastı. Uzun zamandır eşiyle çekilen fotoğraflarını paylaşmayan Yasemin Özilhan, kural bozdu. Çocuklarının babasının yeni yaşını sosyal medya hesabından kutlayan eski oyuncu, birlikte verdikleri poza; "40 ve hala devam ediyor. İyi ki" notunu düştü.

Yasemin-İzzet Özilhan çiftinin mutluluk pozuna kısa sürede binlerce beğeni ve "Nazar değmesin" yorumları yağdı.

Yasemin Özilhandan İzzet Özilhan paylaşımı: İyi ki

DÜZGÜN FİZİĞİ DİKKAT ÇEKTİ

Öte yandan sosyal medya hesabını aktif olarak kullanan ve zaman zaman ailesiyle fotoğraflarını da paylaşan Yasemin Özilhan, şimdilerde yaz tatilinin tadını çıkarıyor. Uzun süredir Bodrum'da olan ve yorgunluk atan ünlü isim, geçtiğimiz haftalarda beyaz büstiyeriyle sahilde poz vermişti. Düzgün fiziği ile dikkat çeken Özilhan'a "Tanrıça gibisin" ve "Bu nasıl bir güzellik", "Güzelliğine hayran olduğum kadın" şeklinde yorumlar yapılmıştı.