CaddeFaruk Turgut 'problem yaşadık' demişti! Müjde Uzman'dan eleştirilere yanıt

Faruk Turgut 'problem yaşadık' demişti! Müjde Uzman'dan eleştirilere yanıt

10.09.2024 - 12:59 | Son Güncellenme:

Yapımcı Faruk Turgut, ikinci sezon sonunda 'Kızılcık Şerbeti'ndan ayrılan Müjde Uzman hakkında çarpıcı açıklamalar yaptı. Turgut'un gündem olan sözlerinin ardından sosyal medyadan ünlü isme tepki yağdı. Müjde Uzman ise sessizliğini bozdu.

Faruk Turgut problem yaşadık demişti Müjde Uzmandan eleştirilere yanıt

Ekranların tanınan yüzlerinden Müjde Uzman, geçtiğimiz aylarda sosyal medya hesabından zor günler geçirdiğini açıklamıştı.

Haberin Devamı

Ünlü isim, hem arkadaşlarına hem de iş hayatına isyan ederek, ilişkilerde empati yapılması gerektiğini vurgulamıştı.

“ÇOK BOŞ ŞEYLER SÖYLÜYORSUNUZ”

Müjde Uzman, yaptığı paylaşımda şu ifadeleri kullanmıştı:

Hepsini okuyanlar için… Patlama noktasına geldim ve ciddiye alınmadığımı kaldıramıyorum. Bana bir şeyler söyleyen insanlara cevap vermiş oldum ki onlarda duymuş olacaklar. Zaten bir süre sonra sileceğim pişman olup. Tek ben değilim işimle alakalı değil. Bu insan zorbalığı… Empati yapmadan çözemeyiz. Lütfen insanlara iyi olması gerektiği konusunda baskı yapmayın. Kötü hissetmek bir süreçtir. Bu bir boşaltım mekanizmasıdır. Lütfen engellemeyin. Dünyanın en boş ve işe yaramayan cümlesi ‘Halledersin aslansın kaplansın’ cümlesi. Konuşma ihtiyacı hissettiğimiz için çok boş şeyler söylüyorsunuz. Onu da söylemeyin.

"HİÇ ÖYLE OLMADIĞINI SONRADAN ANLADIK"

Açıklamalarıyla gündeme gelen ünlü isim, rol aldığı dizinin ikinci sezon finali sonrası projeye veda etmişti. Özlem Gürses'in YouTube kanalına konuk olan yapımcı Faruk Turgut, Uzman'ın ayrılığı hakkında ilk kez konuştu.

Çok ciddi problem yaşadık. Bir video çekti, 'tükenmişlik sendromu yaşıyorum, artık sete gitmek istemiyorum' diye. Ama hiç öyle olmadığını sonradan anladık. Şimdi başka bir diziyle anlaşmış... Sanıyorum eylül, ekim aylarında ekranda bir başka dizide olacak.

Faruk Turgut problem yaşadık demişti Müjde Uzmandan eleştirilere yanıt

"ONU DA YARIM BIRAKTIN"

Yapımcının açıklamalarının ardından Müjde Uzman'ın sosyal medya profilindeki paylaşımlarının altına bazı kullanıcılardan tepki geldi. Bir takipçisi, Uzman'a "40 yılın başı bir işte başarılı oldun onu da yarım bıraktık. Muhteşem Yüzyıl'daki Meryem Uzerli gibisin o da bir kesere sap olamadı. Sıksaydın dişini 1-2 sezon" mesajıyla hedef aldı.

Haberin Devamı

"KENDİ HAYATINIZLA MEŞGUL OLUN"

Ünlü oyuncu, gelen yoruma sessiz kalamadı. Müjde Uzman, "Başarıdan anladığımız, isteklerimiz ve kendimizi var etme şekillerimiz-hepimizinki farklıdır. Şu iğrenç cümlelerinizi de alıp gidin ve kendi hayatınızla meşgul olun lütfen" diyerek eleştirilere tepki gösterdi.

Yazarlar