Cadde'Yalnızlığımla çok mutluyum' demişti! Damla Sönmez, sözlerinin arkasında

'Yalnızlığımla çok mutluyum' demişti! Damla Sönmez, sözlerinin arkasında

22.08.2024 - 08:54 | Son Güncellenme:

'Deniz Seviyesi', 'Sibel' ve 'Çukur' gibi yapımlarda yer alan Damla Sönmez, önceki gün Nişantaşı City's'de görüntülendi. Muhabirlerin sorularını yanıtlamayı ihmal etmeyen Sönmez, "Ben yalnızlığımla çok mutluyum" açıklaması hakkında konuştu.

Yalnızlığımla çok mutluyum demişti Damla Sönmez, sözlerinin arkasında

Son olarak 'Maviye Sürgün' adlı yapımla izleycinin karşısına çıkan ünlü oyuncu Damla Sönmez (37), geçtiğimiz gün Nişantaşı City's'de objektiflere takıldı.

Haberin Devamı

'Tezgah' filminde yer alan oyuncu, ayaküstü gazetecilerle konuşarak; "Galası keyifliydi. 250-300 kişiyle izledik. 4 Ekim'de vizyona girecek. Komik bir film geliyor" dedi.

Yalnızlığımla çok mutluyum demişti Damla Sönmez, sözlerinin arkasında

"İZLEME ALIŞKANLIKLARIMIZ DEĞİŞTİ"

Sinemada gişenin düşmesi üzerine oyuncu, "Teklif geldiğinde dijitale yapalım düşüncesi oluyor mu?" sorusuna, "Hayır. Bence sinema ve tiyatro, yedinci sanat olarak kadim bir alan. Seyircisi hiçbir zaman azalmayacaktır. Salonda insanlarla izlemek bambaşka... İzleme alışkanlıklarımız evet değişti. Kısa videolar izliyoruz ama sinema seven seyirci için keyifli olacaktır diye düşünüyorum" açıklamasını yaptı.

Yapımcılık da yapan Sönmez, "Bağımsız filmlerin çekilmesi senaryo yazıldıktan sonra üç yıl alıyor. Ülke ülke dolaşıp atölyeleri ziyaret ediyoruz. Ortak yapımcılar buluyorsunuz. Seviyorum yapmayı... Meslekten aldığımı mesleğe geri vermek gibi" şeklinde konuştu.

Haberin Devamı

Yalnızlığımla çok mutluyum demişti Damla Sönmez, sözlerinin arkasında

"HALEN MUTLUYUM"

Ünlü isim, geçtiğimiz aylarda yaptığı "Ben yalnızlığımla çok mutluyum. Aşk meşk olmayalı uzun süre oldu" açıklaması sorulduğunda ise; "Halen mutluyum" ifadelerini kullandı.