Cadde'Yalan'ın zirvesi! Yeni bölüm izleyicileri ekran başına kilitledi

'Yalan'ın zirvesi! Yeni bölüm izleyicileri ekran başına kilitledi

30.07.2024 - 12:36 | Son Güncellenme:

Kanal D’nin başarılı dizisi 'Yalan', son bölümüyle yine büyük beğeni topladı. Sürükleyici hikayesi ve başarılı oyunculuklarıyla dikkat çeken yapım, total grupta birinci oldu ve gecenin konuşulan yapımları arasında yer aldı.

Yeni bölümleri yaz sezonunda yayınlanmaya devam eden Yalan, ekranların vazgeçilmez dizisi oldu. Tansiyonun bir saniye bile düşmediği son bölümde; Berrin, Duru’yu Melike’den uzak tutmak için yurt dışına çıkmaya çalışırken, polis tarafından durduruldu.

Haberin Devamı

YALAN DİZİSİ SON BÖLÜM...

Vergi kaçırmakla suçlanan Aksoylar, çıkış yolu olarak şirkete ortak aramaya başladı ve basının baskısıyla karşı karşıya kalmamak için Melike’yi hedef gösterdi. Melike ve Berrin arasında yaşanan olayı gündemde tutarak suçlarını örtbas etmeye çalışan Aksoyları durduran kişi Hazal oldu.

Yalanın zirvesi Yeni bölüm izleyicileri ekran başına kilitledi

TOTAL GRUPTA BİRİNCİ

Kanal D’nin yaz dizisi Yalan, yeni bölümüyle adeta izleyicileri ekran başına kilitledi. Nefessiz izlenen bölümleri ve usta oyuncularıyla dikkat çeken dizi, reyting sonuçlarına göre total grupta birinci oldu.

Yalanın zirvesi Yeni bölüm izleyicileri ekran başına kilitledi

TECRÜBELİ KADRO

Yönetmen koltuğunda Hakan İnan’ın oturduğu, senaryosunu Cem Akyoldaş ve Murat Boyacıoğlu’nun kaleme aldığı dizinin yapımını Süreç Film yapımcılığını ise Ali Gündoğdu ve İnci Gündoğdu üstleniyor. Yalan’ın oyuncu kadrosunda; Aslıhan Güner, Feyyaz Duman, Eylül Tumbar, Yeşim Ceren Bozoğlu, Özge Borak, Emir Benderlioğlu, Serra Pirinç, Atakan Hoşgören, Renan Bilek, Kubilay Tunçer ve Zeynep Eronat gibi tecrübeli isimler yer alıyor.

Yalanın zirvesi Yeni bölüm izleyicileri ekran başına kilitledi

Haberin Devamı

HER PAZARTESİ KANAL D’DE

Yalan dizisi, heyecan dolu yeni bölümleri ile yaz boyunca her pazartesi Kanal D’de ekrana gelecek.

Yalanın zirvesi Yeni bölüm izleyicileri ekran başına kilitledi