Cadde 'Yalan' dizisinde Melike şüphelerinden emin oldu! 'Duru senin kızın değil'

'Yalan' dizisinde Melike şüphelerinden emin oldu! 'Duru senin kızın değil'

25.06.2024 - 00:05 | Son Güncellenme:

Kanal D’nin yapımını Süreç Film, yapımcılığını Ali Gündoğdu ve İnci Gündoğdu'nun üstlendiği yeni dizisi Yalan dördüncü bölümüyle ekranlara geldi. Hazal artık Melike'yi annesi olarak benimsemeye başladı. Duru, Melike'nin neden cezaevine girdiğini öğrenince Melike ile Hazal'ı partiden kovdu. Duru'nun sevgilisi Tunç ile Kerim kavga etti. Seher eşiyle konuşurken gördüğü Melike'ye ağır sözler söyledi. Duru'nun kalbinden rahatsızlığı olduğunu öğrenen Melike şüphelerinden emin oldu. Berrin'e 'Duru senin kızın değil' dedi. İşte detaylar...

Melike'nin üstün çabasıyla Duru yarışmayı kazandı. Duru sahneye tebrik için Melike'yi de çağırınca Berrin çok sinirlenerek evde görüşeceklerini söyledi. Kerim, otoparka geldiğinde Duru'nun erkek arkadaşı ve beraberindeki 2 kişi tarafından saldırıya uğradı. Duru eve geldiğinde Berrin'den tokat yedi. Haluk kızının zaferinden sonra kutlama organize etmek isterken keyfi kaçan Duru istemedi.

Haberin Devamı

VİCDANINA YENİK DÜŞEN HAZAL, GERÇEĞİ İTİRAF EDECEK Mİ? / İZLEMEK İÇİN TIKLAYIN

Haluk kızına rağmen partiyi organize etti. Hazal, Kerim'i bularak yüzündeki yara izlerini sordu. Kerim de Tunç ve 2 arkadaşıyla tartıştığını söyledi. Hazal, Hülya'ya Melike sayesinde sevginin ne demek olduğunu anladığını, bu yüzden onu kaybetmek istemediğini ifade etti. Hülya kızından duyduklarından sonra gözyaşlarını tutamadı.

'YALAN' SON BÖLÜM

Kadir, Melike'nin çalıştığı yere geldi. Beraber sahile geçtikten sonra annesi Zehra'nın Hazal'ı görmek istediğini belirtti. Melike de, Kadir'i şaşırtarak ertesi gün Hazal'ı yanlarına getireceğini söyledi. Hülya, Berrin'den para aldı. Kerim, Melike ile Hazal'ı alarak Aksoy'ların kutlamasına getirdi.

Haberin Devamı

TEHLİKELİ İTTİFAK, MELİKE'Yİ ABLUKAYA ALDI / İZLEMEK İÇİN TIKLAYIN

Yalan dizisinde Melike şüphelerinden emin oldu Duru senin kızın değil

Hülya, Melike'den kurtulma planını Cengiz'e anlattı. Duru, partiye gelen Melike ve Hazal'dan gitmelerini istedi. Hazal, Melike'nin üzüntüsüne daha fazla dayanamayarak bir şey konuşmak istediği söyledi. Hazal, Melike'ye beraber tüm olumsuzluklardan uzakta bir eve çıkmak istediğini, kendi maaşını da dahil edebileceğini ifade etti. Melike bu teklifi kabul etmedi.

DURU, MELİKE'Yİ PARTİSİNDEN KOVDU / İZLEMEK İÇİN TIKLAYIN

Yalan dizisinde Melike şüphelerinden emin oldu Duru senin kızın değil

KERİM'LE TUNÇ KAVGA ETTİ

Avukat Haluk'un yanına gelerek geriye yönelik inceleme başlatılırsa sonlarını olacağını söyledi. Haluk ve avukat konuşurken Kerim onları belli etmeden dinliyordu. Tunç uzaktan Kerim'i görünce yanına gitti. Kerim, Duru'yu sevdiğini söyleyince ikili arasında arbede yaşandı.

KERİM VE DURU ARASINDAKİ BAĞ KUVVETLENDİ / İZLEMEK İÇİN TIKLAYIN

Yalan dizisinde Melike şüphelerinden emin oldu Duru senin kızın değil

SEHER'DEN AĞIR SÖZLER

Hazal, Hülya, Melike, Cengiz hep beraber Karaca'lara kahvaltıya gittiler. Melike, küçükken Hazal'ın kalbinden rahatsızlandığı söyleyince Hazal bir rahatsızlığı olmadığını ifade etti. Melike yine hatırladıklarında şüpheye düştü. Melike'nin yanına gelen Kadir ona rahatça ulaşabilmek için telefon hediye etti. Kadir'in eşi Seher yanlarına gelerek ağır sözler söyledi.

CENGİZ DOLANDIRILDI MI? / İZLEMEK İÇİN TIKLAYIN

Haberin Devamı

Yalan dizisinde Melike şüphelerinden emin oldu Duru senin kızın değil

'DURU SENİN KIZIN DEĞİL'

Duru, atölyeye gelerek Melike'den özür diledi. Melike'nin yanından ayrılmak isterken Duru sersemleyerek yere düştü. Melike, Fatma'dan hemen ambulansı aramasını istedi. Hazal, Berrin'i takip ederken Hülya'yla buluştuğunu gördü. Hazal uzaktan ikiliyi dinledi. Kerim avukatların belgeleri öğütürken fotoğraflarını çekerken Haluk'a yakalandı.

KADİR, SEHER'DEN BOŞANMAYA KARAR VERDİ / İZLEMEK İÇİN TIKLAYIN

Haluk burada ofiste ne yaptığını sordu. Duru'yla beraber hastaneye gelen Melike, Duru'nun küçükken kalple ilgili rahatsızlık geçirdiğini öğrendi. Melike tüm olanları tekrar sorguladı. Berrin de, hastaneye gelince doktorun sorularına doğru düzgün cevap veremedi.

MELİKE, KADİR'İN OMZUNDA TESELLİ BULDU / İZLEMEK İÇİN TIKLAYIN

Yalan dizisinde Melike şüphelerinden emin oldu Duru senin kızın değil

Melike hareketlerinden şüphelendiği Berrin'in karşısına dikilerek, 'Söyleyemiyorsun çünkü bilmiyorsun. O senin kızın değil. Duru senin kızın değil' dedi.

"DURU SENİN KIZIN DEĞİL!" / İZLEMEK İÇİN TIKLAYIN