Cadde'Yalan' dizisinde Melike gözlerinin içine bakarak haykırdı! '20 yılın hesabını soracağım'

'Yalan' dizisinde Melike gözlerinin içine bakarak haykırdı! '20 yılın hesabını soracağım'

06.08.2024 - 00:13 | Son Güncellenme:

Kanal D’nin yapımını Süreç Film, yapımcılığını Ali Gündoğdu ve İnci Gündoğdu'nun üstlendiği yeni dizisi 'Yalan' dokuzuncu bölümüyle ekranlara geldi. Bu bölümde; Kadir, Aksoy'ların şirketine ortak oldu. Melike, Kerim ile Duru'nun birbirlerine olan sevgisinden emin olunca Hazal'la olan nişanı sonlandırmak istedi. Zehra, Melike'yi yalnızlaştırmak için Cengiz'e iş sundu. Melike gözlerinin içine bakarak '20 yılın hesabını soracağım' diyerek haykırdı. İşte detaylar...

Yalan dizisinde Melike gözlerinin içine bakarak haykırdı 20 yılın hesabını soracağım

Haluk eşi ve kızına sonunda şirkete Büyük Karaoğlu Şirketler Grubu'nun alıcı çıktığını söyledi. O sırada toplantı için Kadir ve Hazal içeriye girdi. Hazal, kendilerini tanıtırken "Büyük Karaoğlu Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Kadir Karaca. Ben de, onun buradaki hisselerini yöneteceğim" dedi.

Haberin Devamı

Haluk, Berrin ve Duru şok yaşadı. Berrin anlaşmadan kurtulması için sinirle Haluk'un üstüne yürüdü. Haluk avukatla konuşacağını söylerken Duru, ailesinin zamanında yaptıklarının karşılığını yaşadıklarını belirtti.

YALAN SON BÖLÜM

'DÜNYAYI BAŞLARINA YIKARDIM ONLARIN'

Cengiz ile Hülya, Rabia'dan öğrendiklerinden sonra şaşkınlıkla karışık sevinç yaşadılar. Kadir karakola şikayet etmeye gideceğini söylerken Melike ona engel oldu. Kadir, "Melike sırf sen varsın diye katlanıyorum bunlara biliyorsun değil mi? Yoksa dünyayı başlarına yıkardım onların" dedi. Melike, Kadir'i yumuşatmaya çalıştı.

Yalan dizisinde Melike gözlerinin içine bakarak haykırdı 20 yılın hesabını soracağım

Duru'nun intikamı acı oldu! / TIKLA İZLE

BERRİN İLE DURU'YU MELİKE KURTARDI

Berrin konuşmak için Melike'yi çatıya çağırdı. Konuşma sırasında Berrin, Melike'nin Hazal'ın gerçekleri bildiğinden haberdar olmadığını fark etti. İkili tartışırken yanlarına Duru geldi. Berrin panikle ne yapacağını bilemeyince rahatsızlanmış gibi dengesini kaybetti.

Haberin Devamı

Yalan dizisinde Melike gözlerinin içine bakarak haykırdı 20 yılın hesabını soracağım

Duru da, annesine yardım etmek isterken bir anda kapının kitlendiğini fark ettiler. Melike'nin çabalarıyla kapı açıldı. Üçü de aşağıya inince, eşinin halini gören Haluk sinirle Melike'nin üstüne yürüdü. Duru, Melike'nin annesiyle kendisinin hayatını kurtardığını söyleyerek babasından korudu.

Yalan dizisinde Melike gözlerinin içine bakarak haykırdı 20 yılın hesabını soracağım

Kerim, Hazal'dan ayrılacak! / TIKLA İZLE

DURU BELGELERİ GÖRDÜ

Duru, Kerim'le konuşmak istediğini söyleyerek sakin bir yerde buluşma teklifinde bulundu. Kerim'in aile evinde yalnız vakit geçiren çift birbirleri hakkında kırgınlıklarını dile getirdi. Kerim yanında ayrıldığında Duru hemen odaya koyularak Kerim'in onlardan çaldığı belgeleri aradı. Duru kısa sürede aradıklarını buldu. Kerim şüpheye düştüğünde kapı çaldı, Kerim kapıyı açtığında karşısında Melike'yi gördü. Kerim konuşurken Duru merdivenden aşağıya indi. Duru evden ayrıldıktan sonra Melike ile Kerim, Hazal hakkında konuştu.

Yalan dizisinde Melike gözlerinin içine bakarak haykırdı 20 yılın hesabını soracağım

Bunlara senin için katlanıyorum! / TIKLA İZLE

'20 YILIN HESABINI SORACAĞIM'

Zehra, Cengiz'e iş teklif etti. Cengiz ile Hülya sevinirken Melike işi kabul etmemesini istedi. Üçü arasında tartışma çıktı. Melike, Hazal'ı da kendi kızı gibi sahiplendiğini belirtti. Kocasının katilini bulacağını söyleyen Melike, "20 yılımın hesabını bir bir soracağım. Tutacağım kolundan mahkemeye götüreceğim. Ondan sonra ikisine de olanları anlatacağım." dedi.