CaddeÜnlü sunucu Pelin Çift kutsal topraklara gitti

Ünlü sunucu Pelin Çift kutsal topraklara gitti

02.01.2019 - 07:57 | Son Güncellenme:

TRT 1'de yayınlanan Gündem Ötesi programının sunucusu Pelin Çift kutsal topraklara gitti. Yeni yıla Mekke'de giren Pelin Çift, fotoğraflarını da Instagram hesabından paylaştı.

Ünlü sunucu Pelin Çift kutsal topraklara gitti

TRT'deki Gündem Ötesi programını hazırlayıp sunan ve sık sık İslam tarihi hakkında konularla ekrana gelen Pelin Çift yeni yıla Mekke'de girdi. Instagram hesabından Mekke'de Mescid-i Haram da çekilen fotoğraflarını paylaşan Pelin Çift, 'Haklarında çok konuştuk. Yüzlerce fotoğraf gördüm, video izledim ama gerçeğini görmek bambaşkaymış. Kabe ve Mescid-i Nebevi... Programda hepsini anlatacağız. Sözümüzü tuttuk @erkanaydinwittour ile.. O videoyu da paylaşacağım. Ve harika insanlarla tanıştım. 2019’a güzel bir başlangıç yaptım' notunu yazdı.

KEŞFETYENİ
İbrahim Tatlıses, Aleyna Dalveren'in düğününe katıldı! Altınlar havalarda uçuştu
İbrahim Tatlıses, Aleyna Dalveren'in düğününe katıldı! Altınlar havalarda uçuştu

Cadde | 17.04.2025 - 11:17

Sosyal medya fenomeni Aleyna Dalveren, geçtiğimiz akşam evlendi. Aşiret düğünü yapan ismin sosyal medya paylaşımları ağızları açık bıraktı. İbrahim Tatlıses ve Şafak Sezer de kilolarca altının yarıştığı düğüne katıldı.