Cadde Ünlü oyuncudan 'Güzel değil, rol de yapamıyor' eleştirisine yanıt!

Ünlü oyuncudan 'Güzel değil, rol de yapamıyor' eleştirisine yanıt!

20.04.2024 - 08:50 | Son Güncellenme:

Yapımcı Carol Baum, son dönemde Hollywood'un en çok konuşulan isimlerinden biri olan Sydney Sweeney'i eleştirmişti. Oyuncunun 'Anyone But You' adlı romantik komedi türündeki filmi hakkında da konuşan Baum'a, Sweeney'den temsilcisi aracılığıyla yanıt geldi.

Ünlü oyuncudan Güzel değil, rol de yapamıyor eleştirisine yanıt

Hollywood'un en iyi yapımcılarından biri olarak gösterilen Carol Baum, 'Euphoria' dizisi ile yıldızı parlayan, son olarak 'Immaculate' adlı yapımda yer alan geç oyuncu Sydney Sweeney hakkında ağır eleştirilerde bulunmuştu.

Haberin Devamı

Baum, 26 yaşındaki Sweeney hakkında şu ifadeleri kullanmıştı:

Şu anda herkesin sevdiği bir aktris var: Sydney Sweeney. Ama ben onu anlamıyorum. Uçakta Sydney Sweeney'nin filmini izliyordum (Anyone But You), çünkü onun kim olduğunu ve neden herkesin onun hakkında konuştuğunu bilmek istedim.

Ünlü oyuncudan Güzel değil, rol de yapamıyor eleştirisine yanıt

"İZLEMESİ GÜÇTÜ"

"İzlemesi güç bir filmdi. Yapımcılık dersinde sınıfıma seslenip, 'Bu kızı bana açıklayın. Güzel değil, rol de yapamıyor!' dedim. Kimsenin bir cevabı yoktu ama sonra şu soru soruldu: Peki sırf Sydney oynadığı için filminizi çekmenize izin verilseydi, bunu yapar mıydınız?' Bu gerçekten güzel bir soru... cevaplaması çok zor bir soru çünkü hepimiz filmin çekilmesini istiyoruz ve kim yeşil ışıktan vazgeçer ki?' dedim. Tanıdığım hiç kimse. Sizin işiniz filmin yapılmasını sağlamak."

Ünlü oyuncudan Güzel değil, rol de yapamıyor eleştirisine yanıt

"KARAKTERİ HAKKINDA ÇOK ŞEY ANLATIYOR"

Sydney Sweeney'den, bu ağır eleştirilere yanıt geldi. Güzel oyuncunun temsilcisi, Variety'ye açıklama yaparak şöyle konuştu:

Haberin Devamı

Sektörde geçirdiği on yıllar boyunca öğrendiği ve öğrencilerine öğretmeyi uygun gördüğü şey buysa, bu utanç verici. Bir kadın arkadaşını haksız yere aşağılamak, Bayan Baum'un karakteri hakkında çok şey anlatıyor. Uzmanlığını ve deneyimini paylaşma konumunda olan bir kadının, başka bir kadına saldırmayı seçmesi çok üzücü.

Ünlü oyuncudan Güzel değil, rol de yapamıyor eleştirisine yanıt

PİŞMAN OLDU

Baum'un ise TMZ'ye yorumlarından pişman olduğunu ve normalde bir oyuncu hakkında bu şekilde olumsuz konuşmadığını söylediği bildirildi.