CaddeUmut Akyürek estetik haberlerine isyan etti! 'Dudaklarından utanan bir kızdım'

Umut Akyürek estetik haberlerine isyan etti! 'Dudaklarından utanan bir kızdım'

03.09.2024 - 07:05 | Son Güncellenme:

Estetik yaptırdığı haberleriyle sık sık gündeme gelen ünlü şarkıcı Umut Akyürek, Pınar Kerimoğlu’nun YouTube programına konuk oldu. Hakkında yapılan haberlere "Ben her gün estetik yaptırmıyorum" diyerek isyan eden Akyürek, gençlik yıllarında dudaklarından utandığını da itiraf etti.

Umut Akyürek estetik haberlerine isyan etti Dudaklarından utanan bir kızdım

Pınar Kerimoğlu’nun her hafta birbirinden ünlü isimleri konuk ettiği YouTube kanalının bu haftaki konuğu, Türk Sanat Müziği'nin güçlü ismi Umut Akyürek oldu. Müzik kariyeri ve hayatı ile ilgili bilinmeyenleri anlatan Akyürek, çok konuşulacak açıklamalar yaptı.

Haberin Devamı

Sürekli estetik haberleri ile gündeme gelen ve bu haberlerden rahatsızlığını dile getiren Akyürek, "Hakkımda sürekli estetik haberleri çıkıyor. Ben her gün estetik yaptırmıyorum" dedi.

Umut Akyürek estetik haberlerine isyan etti Dudaklarından utanan bir kızdım

"BEN ESTETİKSİZİM DEMEDİM Kİ"

"Konservatuvar döneminde de kalın dudaklı ve dudaklarından utanan bir kızdım" şeklinde konuşan ünlü isim, şöyle devam etti:

Dudaklarım küçük dursun diye içeriden boyuyordum. Bir kere ben estetiksizim demedim ki, burnum estetik, alın daraltma yaptırdım. Bunların dışında estetiğim yok.

Umut Akyürek estetik haberlerine isyan etti Dudaklarından utanan bir kızdım

"GENÇLİĞİMDE BAZI ŞEYLER ZORDU"

Şarkıcı, müzik kariyerine başladığı yılları ise "Benim gençliğimde bazı şeyler gerçekten zordu. Sanatçı olmak, TRT'ye girmek büyük işlerdi. Çok büyük sanatçılar vardı, biz de onları örnek alırdık ama şimdi örnek alınacak sanatçı kalmadı. Tabi saysanız bir elin parmaklarını geçmez" diyerek anlattı.

Umut Akyürek estetik haberlerine isyan etti Dudaklarından utanan bir kızdım

Assolist kavramının tam olarak bilinmediğini belirten Akyürek, "Şık kıyafet giyinip sahneye çıkan veya sahneye en son çıkıp bikini ile sahneye çıkan insanlar kendisini assolist zannediyor. Assolistlik, Türk Musikisi'ne ait bir terimdir, popçudan assolist olmaz. Assolist sahneye çıkıp da kıvırtmak değildir. Assolist dediğin Muazzez Ersoy’dur, Muazzez Abacı’dır, Emel Sayın’dır, Bülent Ersoy’dur" ifadelerini kullandı.

Yazarlar