Cadde'Üç Kız Kardeş'ten duygusal tanıtım

'Üç Kız Kardeş'ten duygusal tanıtım

24.10.2022 - 11:54 | Son Güncellenme:

Kanal D’nin sevilen dizisi 'Üç Kız Kardeş'in yeni bölümünden ikinci tanıtım izleyenler tarafından büyük beğeni topladı. Sezen Aksu’nun 'Biliyorsun' isimli şarkısı eşliğinde duygusal sahnelerin yer aldığı tanıtımda; Türkan'ın Somer'e karşı öfkesi dinmiyor. Rüçhan, Türkan ile Somer'in arasını bulmak için uğraşıyor. Duygusal bir dönemden geçen Mine ise Nesrin ile dertleşiyor.

Üç Kız Kardeşten duygusal tanıtım

İclal Aydın'ın çok okunan romanından uyarlanan Üç Kız Kardeş'in 23'üncü bölüm ikinci tanıtımında; yemek masasında bir araya gelen ikiliden Türkan (Özgü Kaya), "Yazıklar olsun. Utanmadan o kadını benim olduğum eve getirdin. Tam bir hayal kırıklığısın. Sen sahtekar, yalancı bir adamsın" diyor ve Somer'e (Berker Güven) elindeki bezi fırlatıyor.

Üç Kız Kardeşten duygusal tanıtım

Haberin Devamı

Yapımını Süreç Film’in, yapımcılığını Ali Gündoğdu ve İnci Gündoğdu'nun üstlendiği Üç Kız Kardeş dizisinde; Reha Özcan, İclal Aydın, Berker Güven, Özgü Kaya, Almila Ada, Melisa Berberoğlu, Veda Yurtsever, Tayfun Eraslan, Benian Dönmez, Nazlı Senem Ünal, Murat Çidamlı, Demircan Kaçel, Vural Şahanoğlu, Hakan Atalay, Yiğit Dikmen, Emre Kıvılcım, Eren Öner, Ayça İnci ve Güldestan Yüce gibi birbirinden başarılı isimler rol alıyor.

Üç Kız Kardeşten duygusal tanıtım

Birbirine çok bağlı Türkan, Dönüş ve Derya isimli kız kardeşlerin hikayesini anlatan dizinin yönetmen koltuğunda Eda Teksöz’ün otururken, senaryosunu Sevgi Yılmaz, Nilüfer Özçelik ve Ceylan Güleç kaleme alıyor.

Üç Kız Kardeşten duygusal tanıtım

Aile ve kardeşlik bağlarını anlatan, samimi ve sıcak aile öyküsü ile izleyicinin büyük beğenesini kazanan Üç Kız Kardeş dizisi, salı akşamları Kanal D’de.