Cadde Türk sinemasında 'Bayan Bacak' olarak tanınıyordu! Serpil Örümcer pazar tezgahı açtı

Türk sinemasında 'Bayan Bacak' olarak tanınıyordu! Serpil Örümcer pazar tezgahı açtı

03.06.2024 - 07:26 | Son Güncellenme:

1970'li yıllarda 'Bayan Bacak' lakabıyla ünlenen eski manken, oyuncu ve şarkıcı Serpil Örümcer, maddi sıkıntı çekiyor. Hayat mücadelesi veren isim, Unkapanı'ndaki Ayın Biri Kilisesi'nin önünde pazar tezgahı açıyor.

Türk sinemasında Bayan Bacak olarak tanınıyordu Serpil Örümcer pazar tezgahı açtı

Serpil Örümcer, bir şirkette sekreterlik yaparken, 1967 yılında düzenlenen güzellik yarışmasında finale kalarak şöhret basamaklarına ilk adımını attı.

Haberin Devamı

15 YAŞINDAYKEN ŞARKICI OLDU

15 yaşındayken katıldığı yarışma sonrasında ise kendisine gelen teklifi reddetmeyerek şarkıcı oldu.

FATURALARINI ÖDEYEMEDİĞİNE DAİR VİDEO ÇEKTİ

Uzun süredir zorlu bir hayat mücadelesi veren 72 yaşındaki Serpil Örümcer son haliyle hayranlarını üzmüştü. Örümcer, elektrik, su ve doğal gaz faturalarını ödeyemediğini söylediği bir video çekmişti.

Kendi resimlerini 200 TL'den yardım amaçlı satışa çıkardığını söyleyen Serpil Örümcer "Eğer bana yardımcı olursanız adınıza imzalı resimlerimi göndermek istiyorum" demişti.

YAPIMCILARA SESLENDİ

Türk sinemasının 'Bayan Bacak' olarak tanınan ünlü ismi Serpil Örümcer yaşadığı maddi sıkıntıları aşmak için Unkapanı'ndaki Ayın Biri Kilisesi'nin önünde pazar tezgahı açtı. Tezgahında nazar boncukları, şans bileklikleri, aksesuar ve takı satan Yeşilçam'ın ünlü isim, yapımcılara seslenip ufak tefek roller de olsa oyunculuk yapmak istediğini söyledi.

Haberin Devamı

"BURASI BENİM ADRESİM"

Geçen aylarda faturalarını ödemek için imzalı fotoğrafları ile CD'lerini satışa çıkardığını açıklayan ünlü isim yine şubat ayında Kanal D'nin efsane dizisi 'Arka Sokaklar' ekibine katılmış ve üç bölüm konuk oyuncu olarak ekranda boy göstermişti. Her ayın birinde Unkapanı'ndaki kilisenin önünde satış yapan Serpil Örümcer, en çok ise zabıtalardan şikayetçi olduğunu açıkladı. İzin almasına rağmen zabıta ekiplerinin belli dönemlerde kendisine zorluk çıkardığını söyleyen oyuncu şu ifadeleri kullandı:

Yazın sıcağı kışın soğuğunda buradayım. Şimdi bugün güneşin altında burada satış yapıyorum, ayda bir kez buraya tezgahımı burada açıyorum Benim kimseye zararım yok. 'İzin alın' diyorlar, izin alıyorum, geliyorum sonra 'Burada olmaz' diyorlar. 72 yaşındaki kadınım bana bunu yaşatmasınlar. Ekmek param için buradayım. Burada ojeler, şans bileklikleri ve takılar satıyorum. Burası benim adresim.

"PAZAR BENİ YORUYOR"

'Arka Sokaklar' ekibi geçen şubat oyunda büyük vefa örneği göstermiş ve Serpil Örümcer'in üç bölüm konuk oyuncu olarak dizi ekibine dahil etmişti. Oyunculuk yapmayı istediğini ancak teklif almadığını anlatan ünlü isim yapımcılara seslenip "Setleri özlemişim 'Arka Sokaklar' setinde heyecanlandım, çok mutlu oldum, onlar da mutlu oldu. Yaşıma göre anneanne rolleri olur ya da başka roller olursa severek oynarım. Benim için iyi olur, pazardaki kadar yorulmam. Çünkü pazar beni yoruyor. Oyunculuk yapsam daha iyi şartlarda yaşayabilirim. Buradan yapımcılara sesleniyorum" şeklinde konuştu. 

Haberin Devamı

Türk sinemasında Bayan Bacak olarak tanınıyordu Serpil Örümcer pazar tezgahı açtı