Cadde Tuğba Özerk: Flört edemiyorum, direkt evleniyorum!

Tuğba Özerk: Flört edemiyorum, direkt evleniyorum!

27.06.2024 - 11:52 | Son Güncellenme:

Üç kez nikâh masasına oturan, son olarak 15 ay evli kaldığı iş insanı Gökmen Tanaçar'dan Ekim 2022'de tek celsede boşanan şarkıcı Tuğba Özerk, özel hayatıyla ilgili çarpıcı sözler sarf etti.

Tuğba Özerk: Flört edemiyorum, direkt evleniyorum

Tuğba Özerk, modacı Pınar Kerimoğlu’nun YouTube kanalına konuk oldu. Müzik kariyeri ve eski evlilikleri hakkında konuşan ünlü şarkıcı, çok konuşulacak açıklamalarda bulundu.

Haberin Devamı

"KISMET DÖRDÜNCÜYE"

Üç kez evlenip boşanan Özerk, "Çok hızlı evlilik kararı alıyorum ve flört edemiyorum, direkt evleniyorum. Gelinlik sevince evleniyorum. Adamlar çok hızlı evlilik teklifi ediyor, ben de kabul ediyorum. Kısmet dördüncüye” dedi.

Tuğba Özerk: Flört edemiyorum, direkt evleniyorum

"TÜRKİYE'DE SAYILI SESE SAHİBİM"

44 yaşındaki şarkıcı, "Seni engellemeye çalışan oldu mu?" sorusuna, “Ukalalık olarak algılanmasın ama Türkiye'de sayılı bir sese sahibim, bu yüzden beni engellemeye çalışmaya cesaret edemediler. Kulağıma gelen illa ki oldu ama onlara da kulak asmadım. Onlar kendilerini hazine zannediyorlar, ben ne hazineler gördüm” cevabını verdi.

Tuğba Özerk: Flört edemiyorum, direkt evleniyorum

"SIRTIMDA BIÇAKLANMAYAN YER KALMADI"

İhanet sorularını da yanıtlayan Özerk, "Benim için yaşanmış yaşanmıştır. Sırtımda bıçaklanmayan yer kalmadı, 'İhanet' şarkısını da bu yüzden yazdım. Çok pişman olduğum dostluklarım ve arkadaşlarım oldu ama 'Mutlaka bir şey öğretti ve gitti' diyorum" ifadelerini kullandı.

Tuğba Özerk: Flört edemiyorum, direkt evleniyorum