CaddeTuğba Melis Türk'ten 'Survivor' açıklaması!

Tuğba Melis Türk'ten 'Survivor' açıklaması!

09.08.2024 - 16:33 | Son Güncellenme:

Tescilli güzel Tuğba Melis Türk, köpeğiyle Nişantaşı City's'de görüntülendi. 'Survivor 2020'de ünlüler takımında mücadele eden 33 yaşındaki oyuncu, fenomen yarışmanın zorluğu hakkında açıklama yaptı.

Tuğba Melis Türkten Survivor açıklaması

Best Model of Turkey 2011 yarışmasında birinci olan Tuğba Melis Türk, "Kışın bir dönem işi yaptım. İlk kez dönem projesi yaptım, zordu. Sabah 05.00'da kalkıyordum. Bilmediğim kelimelere bakıyordum. Kostümleri ağırdı" dedi.

Haberin Devamı

Ünlü oyuncu, yeni projeler hakkında, "Sinema ve dizi projelerini okuyorum. Bana farklı gelen bir rolde olmak isterim" şeklinde konuştu.

Tuğba Melis Türkten Survivor açıklaması

"HERKES FİYATLARDAN BAHSEDİYOR"

Yaz tatilinden bahseden tescilli güzel, "Önce Mısır'a, sonrasında Fethiye ve Datça'ya gittim. Herkes fiyatlardan bahsediyor. Datça'da fiyatlar makuldü. Esnaf için de zor durum. Genel olarak bakıldığında herkes mağdur" açıklamasını yaptı.

Tuğba Melis Türkten Survivor açıklaması

"İKİ HAFTADA DOKUZ KİLO VERDİM"

2020 yılında Survivor'a katılan Tuğba Melis Türk, "Yemek yemeyi çok seven biri olarak zorlandım. Dayanmak zor. 'Yemek veriliyor' diye polemikler çıktı. Yaşadım, yemek verilmiyor. İki haftada dokuz kilo verdim" ifadelerini kullandı.

Tuğba Melis Türkten Survivor açıklaması

Yazarlar