CaddeTuğba Dokuzlar: Ne yapacağımı ruh halim belirliyor!

Tuğba Dokuzlar: Ne yapacağımı ruh halim belirliyor!

18.08.2024 - 17:43 | Son Güncellenme:

Kısa bir süre önce “An” filmiyle izleyici karşısına çıkan Tuğba Dokuzlar; favori tatil yerlerini, planlarını, günlük spor ve güzellik rutinlerini bir derginin Ağustos sayısında anlattı.

Tuğba Dokuzlar: Ne yapacağımı ruh halim belirliyor

Kısa bir süre önce “An” filmiyle izleyici karşısına çıkan Tuğba Dokuzlar, verdiği röportajda dikkat çeken açıklamalarda bulundu.

Haberin Devamı

"EĞLENCELİ BİR KARAKTER"

Filmin konusunu anlatarak sözlerine başlayan Tuğba Dokuzlar “An, epilepsi rahatsızlığıyla ilgilenen doktor Çağrı’nın, mekâna bağlı zaman atlamalarıyla yaşadıklarını anlatıyor. Kuantum fiziğine ilgisi olanların çok seveceği bir film. Kuantum fiziği bilmeyenlerin de “An”da olmanın önemini anlayacağını düşünüyorum. Ela, filmin romantik kısmını üstleniyor. Enerjisi yüksek, eğlenceli bir karakter. Ela’yla benzer çok yönümüz var. Bu benzerlikler, sahneleri daha da eğlenceli bir hâle getirdi” dedi.

Tuğba Dokuzlar: Ne yapacağımı ruh halim belirliyor

"TAM BİR YAY BURCUYUM"

“Kendimi farklı alanlarda geliştirmek çok hoşuma gidiyor. Bilmediğim konularda eğitimler almak, bana hayata dair farklı tecrübeler katıyor.” açıklamasında bulunan Tuğba Dokuzlar “Oyunculuk eğitimiyle başladığım bu yolda psikolojiye olan ilgimi keşfettim. Şimdi ise dans, boks, bateri, pilates, yoga gibi eğitimler alıyorum. Eğitimlerin dışında kalan vakitlerimde ise bazı dönemler evimde olmayı severken bazı dönemler eve giresim gelmiyor. Tam bir Yay burcuyum. Ne zaman ne yapacağımı o zamanki ruh halim belirliyor” diyerek sözlerini noktaladı.

Haberin Devamı

Tuğba Dokuzlar: Ne yapacağımı ruh halim belirliyor

Yazarlar