CaddeTuba Büyüküstün'den çok konuşulan görüntüler sonrası 'Seda Bakan'lı paylaşım!

Tuba Büyüküstün'den çok konuşulan görüntüler sonrası 'Seda Bakan'lı paylaşım!

20.07.2024 - 20:01 | Son Güncellenme:

Tuba Büyüküstün ve Seda Bakan birlikle rol aldıkları dizinin galasına katıldılar. Sosyal medyada paylaşılan bir görüntüde Tuba Büyüküstün'ün Seda Bakan'a olan sözleri tepki çekmişti. Tuba Büyüküstün'den konuyla ilgili paylaşım geldi. Seda Bakan da benzer paylaşım yaptı.

Tuba Büyüküstünden çok konuşulan görüntüler sonrası Seda Bakanlı paylaşım

Tuba Büyüküstün ve Seda Bakan'ın birlikte rol aldıkları dizinin galası 9 Temmuz'da gerçekleşmişti. Sosyal medyada 9 Temmuz'da gerçekleşen galanın görüntüleri yeniden gündem oldu.

Haberin Devamı

Seda Bakan'ın "herkes birbirini az da olsa eskiden tanıyordu, ama gerçek anlamda tanışınca..." sözleri Büyüküstün tarafından "az da olsa tanımıyordu, ben seni tanımıyordum, Boncuk'u tanımıyordum, Sen de Boncuk'u tanımıyordun, beni tanımıyordun." şeklinde bölmüştü. Büyüküstün'ün bu tavrı dikkat çekerken "Seda, sus tamam, sus artık" demesi kameralara yansımıştı.

O anlar ise sosyal medya kullanıcıları tarafından büyük tepkiyle karşılandı. Birçok sosyal medya kullanıcısı Tuba Büyüküstün'ün Seda Bakan'a olan tavırlarına tepki gösterdi.

İKİLİDEN PAYLAŞIM

Sosyal medyada bu görüntüler tartışılmaya devam ederken Tuba Büyüküstün ve Seda Bakan'dan paylaşım geldi. Birbirlerini görüntülü aradıkları anları paylaşan Tuba Büyüküstün ve Seda Bakan dizideki sözlerine de yer verdi.

Haberin Devamı

İŞTE PEŞ PEŞE YAPILAN O PAYLAŞIMLAR

Tuba Büyüküstünden çok konuşulan görüntüler sonrası Seda Bakanlı paylaşım

Tuba Büyüküstünden çok konuşulan görüntüler sonrası Seda Bakanlı paylaşım

TUBA BÜYÜKÜSTÜN SEZONU AÇTI

İkiz kızları Toprak ve Maya ile Paris'te yaşayan Tuba Büyüküstün, yaklaşık bir hafta önce arkadaş grubuyla birlikte Bodrum Gündoğan'da bir otele giriş yaptı.

Zamanını çoğunlukla kitap okuyarak ve resim çizerek geçiren oyuncu, genellikle odasında kalmayı tercih etti.

Tatilinin son gününde havuza inerek serinleyen Tuba Büyüküstün, kısa süreli kaldığı havuzda bir süre dinledikten ve arkadaşlarıyla sohbet etti.

42 yaşındaki ünlü isim, havuz başında düzgün fiziği ile dikkat çekerken, güzelliğiyle genç kızlara taş çıkarttı.