Cadde'Tehlikeli bir deneyimdi!' Sivaslı Sedo'nun hikayesi

'Tehlikeli bir deneyimdi!' Sivaslı Sedo'nun hikayesi

10.07.2024 - 16:32 | Son Güncellenme:

Ünlü oyuncu, yıllar önce kılık değiştirdi ve bir gününü sokakta yaşayanlarla birlikte geçirdi. Muhabirin uzaktan teleobjektifle çektiği fotoğrafı yayımlayan Cem Davran, "Değişik ve tehlikeliydi" dediği deneyimini takipçileriyle paylaştı.

Tehlikeli bir deneyimdi Sivaslı Sedonun hikayesi

1978 yılında 'Taşı Toprağı Altın Şehir' filminde oyunculuğa adım atan, Hande Ataizi ile başrolü paylaştığı 'Ruhsar' (1998-2001) dizisiyle hafızalara kazınan Cem Davran, yıllar önce sokakta yaşayanların hayatını incelemiş ve izlenimlerini kaleme almıştı.

Haberin Devamı

SİVASLI SEDO!

60 yaşındaki oyuncu, Instagram hesabından yaptığı paylaşımla takipçilerini o günlere götürdü. "Takma ismim Sivaslı Sedo'ydu" diyen Cem Davran, dikkat çeken fotoğrafın hikayesini anlattı.

Tehlikeli bir deneyimdi Sivaslı Sedonun hikayesi

"BİRKAÇ AKSİLİKLE GÜNÜ TAMAMLADIK"

Ünlü oyuncu, nostaljik kare ile takipçilerinden çok sayıda yorum ve beğeni aldı.

Yıllar önce Tempo dergisi için sokakta yaşayanların ve tinercilerin arasına girip bir gün onlarla geçirmiş ve izlenimlerimi hikâye kıvamında yazmıştım. Değişik ve tehlikeli bir deneyimdi. Uzaktan muhabirin tele ile çektiği fotoğraf bu. Takma ismim Sivaslı Sedo olmuştu, yazı da bu başlıkla yayınlandı. Birkaç aksilikle günü tamamladık, ta ki bir tanesi kim olduğumu anlayana kadar.

Tehlikeli bir deneyimdi Sivaslı Sedonun hikayesi