CaddeSurvivor İlayda kim? İlayda Şeker kaç yaşında, nereli? Survivor İlayda hayatı

Survivor İlayda kim? İlayda Şeker kaç yaşında, nereli? Survivor İlayda hayatı

11.04.2021 - 22:36 | Son Güncellenme:

Survivor 2021 yarışmacılarından İlayda Şeker, ekranların son dönemde öne çıkan ismi haline geldi. Sempatik tavırları izleyici tarafından ilgi görüyor. Ünlüler takımında yarışmayı sürdüren Survivor İlayda, dedesine olan düşkünlüğü ile biliniyor. Kullanıcılar, İlayda Şeker kaç yaşında, aslen nereli, mesleği nedir sorularına yanıt arıyor.

Survivor İlayda kim İlayda Şeker kaç yaşında, nereli Survivor İlayda hayatı

Survivor yarışması ünlüler ve gönüllülerin rekabetiyle hız kesmeden devam ediyor. Yarışmada öne çıkan isim ise gönüllüler takımından transfer olan İlayda Şeker oldu. Yarışmacı parkurlardaki performansıyla olduğu kadar ada yaşantısıyla da dikkat çekiyor. Okuyucular Survivor İlayda Şeker'İn hayatını araştırıyor. 

Haberin Devamı

İLAYDA ŞEKER KİMDİR?

İlayda Şeker, 1994 Nevşehir doğumlu. 18 yaşına kadar Nevşehir’in Ürgüp ilçesinde ailesiyle yaşayan yarışmacı, Sakarya Üniversitesi’nde okuduktan sonra İstanbul’da yaşayan dedesinin yanına geldi.

İlayda Şeker şu anda çalışmadığını ifade etmiştir. Merakla beklenen Survivor 2021 Ünlüler Gönüllüler yeni sezon tanıtımında İlayda Şeker, dikkat çeken bir cümle kuruyor ve "İnsülinleri hazırlayın, şekerinizi yükseltmeye geliyorum" diyor ve Survivor'da iddialı olduğunu belirtiyor.

 

 

 

Yazarlar