CaddeSurvivor Aleyna Kalaycıoğlu'ndan dans şov! Viral olan akıma katıldı

Survivor Aleyna Kalaycıoğlu'ndan dans şov! Viral olan akıma katıldı

25.07.2024 - 10:48 | Son Güncellenme:

Survivor 2024 All Star yarışmasında kırmızı takımda yer alan ve Yunus Emre Özden ile arasındaki samimiyet ile sık sık gündeme gelen Aleyna Kalaycıoğlu, arkadaşlarıyla yaptığı dans şovunu sosyal medya hesabından yayınladı.

Bu sene Survivor All Star'da yarışan ve takım arkadaşı Yunus Emre Özden ile arasındaki samimiyetle sık sık magazin gündeminde adından söz ettiren Aleyna Kalaycıoğlu, yarışma bittiğinden beri sosyal medya paylaşımlarıyla dikkat çekiyor.

Haberin Devamı

Geçtiğimiz günlerde Kızılcık Şerbet dizisinin Fatih'i Doğukan Güngör ile görüntülenen Survivor güzelinden yeni paylaşım geldi.

"İMKANSIZ"

Aleyna Kalaycıoğlu, Çeşme'de Doğukan Güngör ile görüntülenmesinden sonra 'Arkadaşımın arkadaşı kendisi. Beachte birlikteydik. Telefondan bir şey gösteriyordu. Güneş de vardı. O da kolunu attığı için öyle bir görüntü ortaya çıkmış. Ama zaten bu saatten sonra arkadaşım da değil kendisi. Hoş olmayan şeyler yani. Aramda bir şey olması onunla imkansız' ifadelerini kullanmıştı.

AKIMA KATILDI

Aleyna Kalaycıoğlu, sosyal medya akımına katıldı. Güzel şarkıcının paylaştığı dans videosu kısa sürede 33 binden fazla beğeni aldı.

Survivor Aleyna Kalaycıoğlundan dans şov Viral olan akıma katıldı

"TÜM TÜRKİYE BU ANI MI BEKLİYOR?"

Instagram hesabında 1 milyon takipçisi olan Kalaycıoğlu'nun paylaşımına sevenlerinden: 'Survivor'ın en güzel kızı', 'Akımların kraliçesi', '15 saniyede 2000 beğeni. Tüm Türkiye bu anı mı bekliyor?', 'Aleyna Kalaycıoğlu güzelliği diye bir şey var' gibi yorumlar geldi.

Haberin Devamı

Survivor Aleyna Kalaycıoğlundan dans şov Viral olan akıma katıldı