CaddeSüreyya Yalçın ile Ozan Baran'ın Bodrum tatili

Süreyya Yalçın ile Ozan Baran'ın Bodrum tatili

06.07.2022 - 07:10 | Son Güncellenme:

Yaklaşık 6 yıl önce iş insanı Ozan Baran ile nikah masasına oturduktan sonra yaşamını ABD'de sürdüren ve yazları Türkiye'ye gelen sosyetik güzel Süreyya Yalçın, tatil sezonunu Bodrum'da açtı. Yalçın ve eşi Baran, önceki gün Türkbükü'nde objektiflere yansıdı.

Süreyya Yalçın ile Ozan Baranın Bodrum tatili

Verdiği kilolar ve gösterişli yaşamından paylaşımlarıyla adından sıkça söz ettiren Süreyya Yalçın, geçtiğimiz yaz Bodrum'a 46 bavulla gelmişti. İş insanı eşi Ozan Boran’la Bodrum Türkbükü’nde bulunan evlerinin yolunu tutan 38 yaşındaki sosyetik güzelin bagaj işlemleri iki saat sürmüştü.

Haberin Devamı

TEPKİ ÇEKEN PAYLAŞIMI SİLDİ

Geçtiğimiz yaz Türkiye’nin dört bir yanında eş zamanlı başlayan yangınlar, herkesi üzerken, ünlüler de bu yangınlara sessiz kalmamıştı. Birçok ünlü bu yangınlara tepki gösterirken ,Bodrum’da tatil yapan Süreyya Yalçın’ın paylaşımı görenleri hayrete düşürmüştü.

Süreyya Yalçın ile Ozan Baranın Bodrum tatili

Güzel havanın tadını çıkarmak için teknesiyle tura çıkan Yalçın, Bodrum'da başlayan yangına aldırış etmeden pozlar vermişti. Kısa sürede gündem olan Süreyya Yalçın'a "Sözün bittiği yer. Ülke yanıyor, sen poz veriyorsun" diye tepki yağmıştı.

Eleştirilerin ardından art arda paylaştığı pozları silen Yalçın, yangınla ilgili de paylaşım yapmıştı. Instagram hesabının hikaye kısmından bir paylaşım yapan Yalçın, "Rabbim herkesi korusun, yardımcısı olsun" ifadelerini kullanmıştı.

Süreyya Yalçın ile Ozan Baranın Bodrum tatili

Haberin Devamı

"ÖYLE BİR LÜKSÜMÜZ YOK"

Hatasını telafi etmek için bölgeye yardım aracı yollayan Süreyya Yalçın, bu kez de adının yazılı olduğu araç nedeniyle sıkıntı yaşamıştı. Aracı gören bazı vatandaşlar, yardımları geri göndermek istemişti. Bir grup vatandaş ise “Öyle bir lüksümüz yok” diyerek bu girişimi engellemişti.

"HERKESTEN ÖZÜR DİLİYORUM"

Konuyla ilgili açıklama yapan Yalçın, "Uzun süredir Türkiye'ye gelmemiştim o gün Türkiye'deki ilk günümdü. Bir gün önce Miami'de evimdeydim zaten televizyon izlemem, yangından haberim olmadan o paylaşımı yaptım ve fark edince sildim. Fakat olan oldu çok tepki gördüm. Beni tanımayanlar duyarsız olduğumu düşündü. Bana 'Vatan haini' bile dediler. Çok, çok üzüldüm. Herkesten özür diliyorum" demişti.

 

 

Süreyya Yalçın ile Ozan Baranın Bodrum tatili

TEKNE SEFASI

Tüm bu yaşananlardan bir yıl sonra sosyetik güzel Süreyya Yalçın, 2016'da nikah masasına oturduğu eşi Ozan Baran ile yaz sezonunu Bodrum'da açtı. Önceki gün Türkbükü'nde görüntülenen çift, bir mekanda oturup arkadaşları ile kahve içtikten sonra teknelerine doğru yürürken objektiflere yansıdı.

İskeleye el ele gelen ikili, teknelerine binerek denize açıldı. Miami'de yaşayan ancak her yaz tatil için Bodrum'u tercih eden Süreyya Yalçın'ın  giyim tarzı ise yine dikkat çekti.

Süreyya Yalçın ile Ozan Baranın Bodrum tatili