CaddeÜnlü şarkıcı Soner Arıca’dan Yusuf Dikeç pozu!

Ünlü şarkıcı Soner Arıca’dan Yusuf Dikeç pozu!

19.08.2024 - 16:10 | Son Güncellenme:

Soner Arıca, önceki gün İstanbul'da özel bir etkinlikte müzikseverlerle buluştu. Ünlü isim, ülkemizi uluslararası alanda gururlandıran sporcu Yusuf Dikeç’in pozunu verdi. Arıca'nın sosyal medya paylaşımına beğeni ve yorum yağdı.

Ünlü şarkıcı Soner Arıca’dan Yusuf Dikeç pozu

Paris 2024 Olimpiyat Oyunları'nda 10 metre havalı tabanca karışık takım mücadelesinde Şevval İlayda Tarhan ile Türkiye'ye atıcılıktaki ilk madalyasını kazandıran Yusuf Dikeç sosyal medyanın en çok konuşulanları arasında yer alıyor.

Haberin Devamı

Türkiye'ye havalı tabanca karışık takım mücadelesinde ilk olimpiyat madalyasını kazandıran ve atış tarzıyla büyük ilgi çeken Dikeç'in pozunu son olarak Soner Arıca verdi.

"BU HİSSE YAKIŞTI SANKİ"

Seyircilere mikrofon uzatan Arıca; "Ekip arkadaşlarımla birlikte her sahne sonrası madalyaların en değerlisini kalbimizin duvarına asıyoruz. İkonik Yusuf Dikeç pozu, bu hisse yakıştı sanki" dedi.

Ünlü şarkıcı Soner Arıca’dan Yusuf Dikeç pozu

ORDU'YA YERLEŞECEK

Ordulu ünlü sanatçı Soner Arıca'nın, Fatsa ilçesine bağlı Kabakdağ’ı mahallesinde yeni bir yaşam kurmaya hazırlandığı ortaya çıkmıştı. Söylentilere göre ünlü isim, kendisine özel bir ev inşa ediyor.

Ünlü şarkıcı Soner Arıca’dan Yusuf Dikeç pozu

Yazarlar