Cadde Son Hava Bükücü oyuncuları kim, konusu nedir? Son Hava Bükücü filmi oyuncu kadrosu

Son Hava Bükücü oyuncuları kim, konusu nedir? Son Hava Bükücü filmi oyuncu kadrosu

06.04.2021 - 20:01 | Son Güncellenme:

Son Hava Bükücü filmi, seri halinde bir yapımdır ve çizgi diziden beyazperdeye uyarlanmıştır. Film severler ise dikkat çeken sıra dışı kurgusuyla Son Hava Bükücü filmine dair tüm ayrıntıları araştırıyor. İşte, Son Hava Bükücü filmi oyuncu kadrosu...

Son Hava Bükücü oyuncuları kim, konusu nedir Son Hava Bükücü filmi oyuncu kadrosu

Sinemanın ardından televizyon ekranlarında da oldukça ilgi gören Son Hava Bükücü, 2010 yılında vizyona girdi. Yönetmenliğini ise M. Night Shyamalan yürütüyor. Filmin oyuncuları genç yaş grubunda oluşuyor. Sinemanın ardından televizyon ekranlarında da oldukça ilgi gören Son Hava Bükücü, 2010 yılında vizyona girdi. Yönetmenliğini ise M. Night Shyamalan yürütüyor. Filmin oyuncuları genç yaş grubunda oluşuyor. 

Haberin Devamı

SON HAVA BÜKÜCÜ FİLMİ KONUSU

Ateş ulusu diğer uluslara savaş açıp gezegeni ele geçirmeye çalışır. 100 yıl bir buzulun içinde kalmış olan genç Avatar Aang (Noah Ringer), arkadaşları Katara (Nicola Peltz) ve Sokka (Jackson Rathbone) ile uçan bizonu Appa ve makak maymunu Momo'yla dünyayı kurtarmak için maceraya atılır. Ateş ulusunun kötü prensi Zuko (Dev Patel) ve bilge amcası General Iroh (Shaun Toub) onların peşine düşer. Ayrıca Aang'in yapması gereken iki şey daha vardır: Kuzey Kutbu'ndaki Su kabilesine gidip, su bükmeyi öğrenmeli ve Su kabilesinde karşılaşacağı Ateş ulusu askerleriyle savaşıp Su kabilesini kurtarmalıdır.

SON HAVA BÜKÜCÜ OYUNCULARI

Noah Ringer

Nicola Peltz

Jackson Rathbone

Dev Patel

Haberin Devamı

Jessica Jade Andres

Shaun Toub

Cliff Curtis

Aasif Mandavi

Seychelle Gabriel

Summer Bishil