CaddeYıldız Tilbe 59 yaşına girdi! ‘Annem beni istememiş, kendini zehirlemiş’

Yıldız Tilbe 59 yaşına girdi! ‘Annem beni istememiş, kendini zehirlemiş’

18.07.2024 - 07:01 | Son Güncellenme:

Türkiye'nin başarılı şarkıcılarından biri olan Yıldız Tilbe, Alaçatı’da popüler bir mekanda sahne aldı. 59’uncu yaşına giren sanatçı, yıllar önce yaşadığı anıları anlatarak seyircilerine duygusal anlar yaşattı.

Yıldız Tilbe 59 yaşına girdi ‘Annem beni istememiş, kendini zehirlemiş’

Yıldız Tilbe, geçtiğimiz günlerde kendisinin adını kullanarak sosyal medya hesapları açanlara karşı harekete geçmişti. Sanatçı, avukatı aracılığıyla yaptığı açıklamayı X hesabından yayımlamıştı.

Haberin Devamı

"KÖTÜ NİYETLİ, YANILTICI, YIPRATMAYA YÖNELİK"

Bir süredir müvekkilimiz Sayın Yıldız Tilbe adına farklı kişiler tarafından adeta onun sosyal medya hesabıymış gibi algı yaratılarak kötü niyetli, yanıltıcı, yıpratmaya yönelik ve tepki çekecek nitelikte görüş, düşünce ve duygu paylaşımları yapan sahte hesaplar tespit edilmiş olup bunlar hakkında ilgili makamlara yasal başvurular ve suç duyuruları tarafımızca yapılmıştır. Bu konuda Yıldız Tilbe sevenlerinin, takipçilerinin ve duyarlılığı olan vicdan sahibi halkımızın hassasiyet göstermesini, gerekirse sosyal medya şikayet yolunu kullanmalarını, sadece mavi tikli 2.1 milyon takipçinin olduğu Instagram hesabına ve yine aynı şekilde yaklaşık 4.9 milyon takipçinin olduğu X (Twitter) hesabına itibar edilmesini, bu iki gerçek sosyal medya hesabı dışında diğer sahte hesaplardaki hiçbir duygu, düşünce, yorum ve beyanın müvekkilimizden sadır olmadığını, bu cihetle yasal olarak hiçbir bağlayıcılığının ve sorumluluğunun da kabul görmeyeceğini önemle beyan eder saygılarımızı sunarız.

"NİYETLERİ KENDİLERİNŞ BULSUN"

Adına sahte hesaplar açanlara tepki gösteren 57 yaşındaki müzisyen, "Bıktım adımı soyadımı kullanan, pis düşüncelerini, benmiş gibi yazan, önüne gelene ağız dolusu saydıran, çakma Yıldız Tilbe hesaplarından, usandım. Kim olduklarını bilmiyorum, niyetleri kendilerini bulsun inşallah" ifadelerini kullanmıştı.

"SENİ DÜŞÜREMEDİM, ÇEKECEĞİN VARMIŞ"

Tilbe son olarak Alaçatı'da sahne aldı. Ünlü isim 59. yaşına girdi. Seyircisine kutlama için teşekkür eden Tilbe, yıllar önceki anılarını anlatarak duygusal anlar yaşattı: 

Rahmetli annem altı kız doğurmuş, yedinciye bana hamile kalmış. ‘Bu da kız olur’ diye beni istememiş. Kendini zehirlemiş, yüksekten atlamış ama ne yaptıysa beni düşürememiş. Sonra en son kızı olarak beni doğurmuş. Annem bana, ‘Seni düşüremedim, çekeceğin varmış’ diyordu. Sizinle görüşeceğimiz varmış.

Yıldız Tilbe 59 yaşına girdi ‘Annem beni istememiş, kendini zehirlemiş’

"HİÇBİR SEVGİ İKNA EDEMEDİ"

Tilbe sözlerine şu şekilde devam etti: Bir de biz Doğuluyuz. Babama, ‘Senin oğlun yok, üzülmüyor musun?’ diyordum. Babam, ‘Benim her kızım 10 tane erkek eder. Sizin bir tırnağınıza 10 erkeği değişmem’ diyordu hep. Keşke bütün babalar kızlarını öyle sevseler. Babam bizi o kadar çok seviyordu ki sonra beni hiçbir sevgi ikna edemedi” dedi.

Haberin Devamı