CaddeSevgilisine şiddet uyguladığı anlar ortaya çıkmıştı! Sean 'Diddy' Combs tutuklandı

Sevgilisine şiddet uyguladığı anlar ortaya çıkmıştı! Sean 'Diddy' Combs tutuklandı

17.09.2024 - 12:40 | Son Güncellenme:

Eski sevgilisi Cassandra Ventura'ya 2016 yılında Los Angeles'taki bir otelin koridorunda saldırdığı anların ortaya çıkmasıyla geçtiğimiz aylarda gündem olan rapçi Sean 'Diddy' Combs (54), gelen son dakika haberlerine göre hakkında açılan soruşturma kapsamında New York'ta tutuklandı.

Sevgilisine şiddet uyguladığı anlar ortaya çıkmıştı Sean Diddy Combs tutuklandı

Rap dünyasının tanınan isimlerinden Sean 'Diddy' Combs, New York Güney Bölge Savcısı Damian Williams'ın açıklamalarına göre tutuklandı.

Haberin Devamı

Ünlü isim, tutuklanmadan birkaç saat önce oğlu ile birlikte sokakta dolaşırken hatta bazı hayranlarıyla fotoğraf çekilirken görüntülendi.

İDDİANAME GİZKLi TUTULUYOR!

New York Güney Bölgesi ABD Savcısı Damian Williams, ünlü rapçi hakkında hazırlanan iddianamenin şimdilik gizli tutulacağını, dava hakkındaki detayların daha sonra açıklanacağını belirtti.

Diddy'nin avukatı Marc Agnifilo , TMZ'ye yaptığı açıklamada şu ifadeleri kullandı:

ABD Savcılığı'nın Bay Combs'a karşı haksız bir kovuşturma başlattığı kararıyla hayal kırıklığına uğradık. Sean "Diddy" Combs, son 30 yılını bir imparatorluk inşa ederek, çocuklarına hayranlık duyarak geçiren bir müzik ikonu, kendi kendini yetiştirmiş bir girişimci, sevgi dolu bir aile babası ve kanıtlanmış bir hayırseverdir. Kusurlu bir insan ama suçlu değil. Sayın Combs'un bu soruşturmada işbirlikçi olmaktan öte bir şey yapmadığını ve bu suçlamaları öngörerek geçen hafta gönüllü olarak New York'a taşındığını belirtmekte fayda var. Lütfen tüm gerçekleri öğrenene kadar kararınızı saklı tutun. Bunlar, saklayacak hiçbir şeyi olmayan masum bir adamın eylemleri ve mahkemede adını temize çıkarmayı dört gözle bekliyor.

Sevgilisine şiddet uyguladığı anlar ortaya çıkmıştı Sean Diddy Combs tutuklandı

GÖRÜNTÜLER ORTAYA ÇIKMIŞTI

Combs'un eski kız arkadaşı şarkıcı Cassie Ventura, Kasım 2023'te kendisine cinsel saldırıda bulunduğu iddiasıyla Combs hakkında dava açmıştı. Rapçi Sean 'Diddy' Combs'un, 2016'da eski sevgilisi Cassandra Ventura'ya Los Angeles'taki bir otelin koridorunda saldırdığı anlarda CNN kameralarına yansımıştı.

Haberin Devamı

Güvenlik kamerasından elde edilen görüntülerde, Combs'un Ventura'yı dakikalarda tekmelediği görülmüştü.