CaddeSerenay Sarıkaya'ya benzetilmişti! İzel'den göndermeli paylaşım

Serenay Sarıkaya'ya benzetilmişti! İzel'den göndermeli paylaşım

18.07.2024 - 17:45 | Son Güncellenme:

Şarkıcı İzel Çeliköz, geçtiğimiz hafta yaptığı bir paylaşımla adından söz ettirmişti. Sevgilisiyle fotoğrafını yayınlayan ünlü isim, Serenay Sarıkaya'ya benzetilmişti. Instagram sayfasından yeni bir video yayınlayan İzel, kısa sürede sosyal medyada gündem oldu.

Bir süredir Hakan Verbiç ile aşk yaşayan şarkıcı İzel Çeliköz, konser maratonundan fırsat bulunca soluğu Çeşme'de almıştı. Sevgilisiyle birlikte sezonun yorgunluğunu atan ünlü isim, sosyal medyada paylaşım yapmayı da ihmal etmemişti.

Haberin Devamı

Paylaşımında çok daha genç görünen 55 yaşındaki İzel, Serenay Sarıkaya'ya (32) benzetilmişti.

Serenay Sarıkayaya benzetilmişti İzelden göndermeli paylaşım

"GÜZELLER GÜZELİ SERENAY SARIKAYA'YA BENZETMİŞSİNİZ"

Bunun üzerine Instagram hesabından açıklama yapan şarkıcı, şu ifadeleri kullanmıştı:

Ve bir benzetme daha. Bu sefer de güzeller güzeli Serenay Sarıkaya'ya benzetmişsiniz. Bu beni tabii ki mutlu eder. Sürekli benden oldukça genç güzel birilerine benzetmeniz, ne kadar hoş olsa da hiç kendi gençliğime benzediğimi düşünmediniz mi?

Serenay Sarıkayaya benzetilmişti İzelden göndermeli paylaşım

55 yaşındaki şarkıcı, gündem olan tatil pozu hakkında, "Bu arada ne kadar inanmasananız da bu fotoğrafta photoshop hiç yok, sadece cildim için çok ince ve basit bir filtre var. Herkese güzel günler, sevgiler" notunu düşmüştü.

Serenay Sarıkayaya benzetilmişti İzelden göndermeli paylaşım

"ÇOK MERAK EDİYORUM"

İzel Çeliköz, son olarak 140 bin takipçisi bulunan Instagram sayfasının hikayeler bölümünden yayınladığı bir video ile adından söz ettirdi.

Serenay Sarıkayaya benzetilmişti İzelden göndermeli paylaşım

Çeşme tatiline devam eden şarkıcı, "Bu sefer kime benzeteceksiniz acaba, çok merak ediyorum" diyerek; sosyal medyada gündem oldu.