Cadde Serenay Sarıkaya'dan yeni tatil pozları

Serenay Sarıkaya'dan yeni tatil pozları

31.08.2022 - 08:30 | Son Güncellenme:

Uzun süredir ekranlardan uzak olan ve işletmeci Umut Evirgen ile yaşadığı aşkla gündemden düşmeyen Serenay Sarıkaya, yazın son günlerini değerlendirmek için tatile çıktı. Şimdilerde deniz, kum ve güneşin tadını çıkaran ünlü oyuncu, keyifli anlarını da sosyal medya hesabından takipçileriyle paylaşmaya devam ediyor. Sarıkaya, son olarak deniz kenarında çekilen bikinili pozlarını yayınladı. Ünlü ismin paylaşımına binlerce beğeni ve yorum yağdı.

Serenay Sarıkayadan yeni tatil pozları

'Şahmeran' adlı diziyle ekranlara dönmeye hazırlanan Serenay Sarıkaya (30), kısa bir süre sonra işletmeci Umut Evirgen (32) ile yeni bir aşka yelken açmıştı. İlişkilerini gözlerden uzak yaşamayı tercih eden ünlü çift, geçtiğimiz haftalarda kural bozmuştu. Sarıkaya'nın doğum gününde aşka gelen Evirgen, sosyal medya hesabından sarmaş dolaş bir fotoğrafını yayınlayarak ilişkisini ilan etmişti. Sarıkaya ile olan fotoğrafını paylaşan Umut Evirgen, gönderisine "Doğum günün kutlu olsun bir tanem" notunu düşerek kalp emojisi de koymayı ihmal etmemişti.

Haberin Devamı

SERENAY OYNADI, UMUT İZLEDİ

Geçtiğimiz aylarda Yunanistan'ın Kiklad Adaları’ndaki Naousa bölgesinde tatil yapan Sarıkaya ile Evirgen, bir mekanda eğlenmişti. Serenay Sarıkaya, elinde tefle Yunan müzikleri eşliğinde çıplak ayakla dans etmişti. Umut Evirgen ise oturduğu yerden sevgilisini hayranlıkla izlemişti.

Yunan müzikleri eşliğinde kıvrak hareketlerini sergileyen güzel oyuncuya, mekandaki diğer müşteriler de eşlik etmişti. Ünlü çiftin o anları sosyal medyada paylaşılmıştı.

Serenay Sarıkayadan yeni tatil pozları

DOĞAL GÜZEL SERENAY

Sosyal medya hesabını aktif olarak kullanan Serenay Sarıkaya, leopar desenli bikinisiyle güneşlenirken verdiği pozları, 9,3 milyon takipçisinin bulunduğu sosyal medya hesabından yayınlamıştı. Makyajsız haliyle objektif karşısına çeken Sarıkaya'nın gönderileri takipçileri tarafından oldukça beğenilmişti.

Haberin Devamı

20 DÖNÜM!

Öte yandan yer aldığı diziler ve reklamlar sayesinde hatırı sayılır gelir elde eden Serenay Sarıkaya'nın, kazancını arsaya yapmaya devam ettiği ortaya çıkmıştı. Oyuncunun, yatırımlarını geçtiğimiz sene tatil için gittiği Çanakkale'nin Ayvacık ilçesinde yer alan Assos'a yaptığı öğrenilmişti.

Sarıkaya'nın, her projesinden elde ettiği ücretin tamamını Assos'tan toprak alarak değerlendirdiği iddia edildi. Oyuncu, şu zamana kadar yaklaşık 20 dönümlük bir yer sahibi oldu. Güzel oyuncunun aldığı arsaların şu anki değerinin ise, 40 Milyon TL’yi geçtiği konuşuluyor.

Serenay Sarıkayadan yeni tatil pozları

BİKİNİLİ FOTOĞRAFLARINA YORUM YAĞDI

Yazın son günlerini değerlendirmek için yeniden tatile çıkan Serenay Sarıkaya, sosyal medya paylaşımlarıyla adından söz ettirmeye devam ediyor. Geçtiğimiz akşam ayna karşısında dans ettiği anları yayınlayan güzel oyuncu, bu kez siyah bikinisiyle deniz kenarında poz verdi.

Siyah üzerine beyaz yazılı bikinisini pembe bandanası, gümüş takıları ve güneş gözlüğüyle tamamlayan Sarıkaya'nın fotoğraflarına binlerce beğeni ve yorum geldi. Ünlü isme hayranları; "Bebek", "Allah'ım bu güzelik ne?", "Harika görünüyosun", "Özletmiştin kendini" gibi yorumlar yaptı.

Serenay Sarıkayadan yeni tatil pozları