CaddeSeray Kaya ekranlara dönüyor! 'Karar kılmaya çalışacağım'

Seray Kaya ekranlara dönüyor! 'Karar kılmaya çalışacağım'

09.07.2024 - 08:06 | Son Güncellenme:

Güzel oyuncu Seray Kaya, önceki akşam Etiler'deki bir mekana girerken görüntülendi. Gazetecileri görünce objektiflere poz veren Kaya, kariyer ve tatil planlarıyla ilgili açıklamalarda bulundu.

Seray Kaya ekranlara dönüyor Karar kılmaya çalışacağım

'Kadın' dizisinde canlandırdığı 'Şirin' rolüyle ünlenen; daha sonra 'Kuruluş: Osman', 'Mahkum' ve 'Bir Küçük Gün Işığı' gibi yapımlarda kamera karşısına geçen Seray Kaya, başarılı kariyerinin yanında özel hayatıyla da dikkat çeken isimler arasında yer alıyor.

Haberin Devamı

'MERT DEMİR' İDDİASI

Ünlü ismin geçtiğimiz sene şarkıcı Mert Demir ile aşk yaşadığı iddiaları gündeme gelmişti.

Oyuncu, "Hayırlı olsun diyelim mi?” sorusuna, "Arkadaşlar çok teşekkür ederim, çok güzel bir röportajdı" karşılığını vermekle yetinmişti.

PROJE OKUYOR

Seray Kaya, önceki akşam Etiler'deki bir mekana girerken kameralara yansıdı.. Muhabirleri görünce sohbet etmeye başlayan Kaya, "Şimdilerde İstanbul'dayım. Tatil güzel geçiyor. Proje okumalarım devam ediyor. Elimde olan bir kaç projem var. Birisinde karar kılmaya çalışacağım" dedi.

"BİR TATİLİMİZ DAHA OLUR"

Tatil için cümlelerine ekleme yapan oyuncu, "Bodrum'a tekrardan bir tatile gitmek istiyorum. Tarihi tam net değil ama bir tatilimiz daha olur Bodrum'da." diye konuştu. Seray Kaya, daha sonra mekana giriş yaptı. 

Haberin Devamı

Seray Kaya ekranlara dönüyor Karar kılmaya çalışacağım