CaddeSenarist eşi dizide oynamasını istemedi mi? Uğur Aslan'dan 'Yargı' açıklaması

Senarist eşi dizide oynamasını istemedi mi? Uğur Aslan'dan 'Yargı' açıklaması

13.08.2024 - 10:17 | Son Güncellenme:

Kanal D ekranında üç sezon boyunca izlenme rekorları kıran, eşi Sema Ergenekon'un senaryosunu yazdığı 'Yargı'da 'Eren Duman' karakterine hayat veren Uğur Aslan, Saba Tümer’in YouTube programına konuk oldu.

Senarist eşi dizide oynamasını istemedi mi Uğur Aslandan Yargı açıklaması

26 Mayıs'ta final yapan Yargı'nın Eren Komiser'i Uğur Aslan, "İlk zamanlarda Sema'nın (Ergenekon) dizide senin oynamanı istemediğine dair haberler çıkmıştı. Doğru mu?" sorusuna yanıt verdi.

Haberin Devamı

"ZATEN ROLÜ BANA VERMİŞLER"

Sema, aklında olan senaryoyu ilk benimle paylaşır. ‘Rekabet’ diye bir proje vardı aklında, sonra o Yargı’ya evrildi. Hikâyenin ilk bölüm finalinin ne olacağını biliyordum. Senaryoyu okumaya başladığımdaki ilk duygum ‘Keşke finalini bilmeseydim’ oldu. Muazzam bir hikâyeydi. Senaryoyu okuyunca Eren karakterine çok yükseldim ve 'Ben oynamak istiyorum' dedim. Sema da ‘Cast toplantılarını yapalım, nasibinde varsa oynarsın. Ben karışamam’ dedi. Tesadüf o ki zaten bir cast çalışması yapılmış ve Ali Bilgin ile Kerem Çatay, Eren rolü için bana karar vermişler. Gerçek olan bu.

Senarist eşi dizide oynamasını istemedi mi Uğur Aslandan Yargı açıklaması

"MÜZİĞE AĞIRLIK VERDİM"

52 yaşındaki oyuncu, "Yeni sezonda dizide görecekmiyiz sizi?" sorusu üzerine ise "Şu an müziğe ağırlık verdim ama ikna edici bir hikaye sunulursa neden olmasın" açıklamasını yaptı.

Senarist eşi dizide oynamasını istemedi mi Uğur Aslandan Yargı açıklaması