CaddeSemicenk'e 'playback' tepkisi göstermişti! 'Ağzımdan çıktı ve yazdım'

Semicenk'e 'playback' tepkisi göstermişti! 'Ağzımdan çıktı ve yazdım'

11.07.2024 - 10:26 | Son Güncellenme:

Şarkıcı ve söz yazarı Gökhan Türkmen, önceki gün Harbiye Cemil Topuzlu Açıkhava Sahnesi’nde sevenleriyle buluştu. Yaklaşık 150 kişilik senfoni ile şarkılarını söyleyen sanatçı, konuklarına müzik ziyafeti sundu. Türkmen, geçtiğimiz günlerde Semicenk'e 'playback' tepkisi göstermesi hakkında konser öncesi açıklama yaptı.

Semicenke playback tepkisi göstermişti Ağzımdan çıktı ve yazdım

Harbiye Açıkhava konseri öncesi kızı Nil Rona ile objektiflere poz veren Gökhan Türkmen, "Burada olmak, böyle bir epik bir iş yapıyor olmak, herkesle birlikte bu noktaya gelmiş olmak çok güzel. Bir müzisyen için önemli bir durum, senfoni ile böyle güzel bir sahnede olmak keyifli benim için. Toplam 150 kişi olacak sahnede, bu işler kalabalık olmadan olmuyor" dedi.

Haberin Devamı

"DOĞAÇLAMA YETENEĞİ DE VAR"

Uyumadan önce babasının gitar çaldığını, kendisinin de şarkı söylediğini ve büyüdüğünde müzisyen olmak istediğini belirten Nil Rona’nın yeteneğinden bahseden şarkıcı, "Mavi diye bir şarkımız var, kızlarım için yapmıştım, o şarkının sonunda bana eşlik etmişti, öyle bir düetimiz var. Nil’in yaptığı şarkıları da bir gün söyleyebilirim, insan kendi çocuğundan duyunca daha da önemsiyor. Sesi çok güzel, doğaçlama yeteneği de var" şeklinde konuştu.

Semicenke playback tepkisi göstermişti Ağzımdan çıktı ve yazdım

"O GÖRÜNTÜ HOŞUMA GİTMEDİ"

Van konserinde pet şişe fırlatılan Cem Adrian’ı sahnede o şekilde görmekten dolayı üzüldüğüne söyleyen Türkmen, meslektaşına geçmiş olsun dileğinde bulundu: Öyle bir durumla karşılaşmasını tabii ki iyi bulmadım, kötü bir şey. İnşallah kimsenin başına gelmez. O görüntü hoşuma gitmedi. Cem çok kibar bir insan. Benim başıma gelse belki başka bir şey söylerdim. Bırakıp gitmezdim ama iki çift lafım olurdu, tepkim olurdu. Belki de kaçar gider ya da sinir krizine girerdim.

Semicenke playback tepkisi göstermişti Ağzımdan çıktı ve yazdım

Haberin Devamı

"BİR DAHA PLAYBACK KONSER KABUL ETMEDİM"

"Artık playback mi kaldı?" diyerek Semicenk’e tepki göstermesiyle ilgili ise ünlü isim, “Bazen sanatçıyı bölgedeki insana gösterebilmek için bir şov da yapabilirsin. Şarkı tanıtmak için de bu olabilir. İlk zamanlar bana çok playback teklifler geliyordu, sonra insanları kandırdığımı düşündüm ve bir daha playback konser kabul etmedim. O zamandan beri yapmıyorum, half playback bile hoşuma gitmeyen bir durum. Biraz komiğime gittiği için ‘Artık playblack mi kaldı!’ diye ağzımdan çıktı ve yazdım" ifadelerini kullandı.

Semicenke playback tepkisi göstermişti Ağzımdan çıktı ve yazdım