CaddeSelin Soydan: Herkesin sıfır beden olmasına gerek yok!

Selin Soydan: Herkesin sıfır beden olmasına gerek yok!

14.08.2024 - 08:05 | Son Güncellenme:

Miss Model Of Türkiye yarışmasında birinci olan genç model ve oyuncu Selin Soydan, önceki gün Nişantaşı'nda görüntülendi. Muhabirlerin sorularını yanıtlamayı ihmal etmeyen Soydan, modellikte sıfır beden olmanın gerekli olmadığını söyleyerek dikkat çeken bir açıklama yaptı.

Selin Soydan: Herkesin sıfır beden olmasına gerek yok

Model ve oyuncu Selin Soydan, geçtiğimiz gün Nişantaşı City's'de görüntülendi. Ayaküstü gazetecilerle konuşarak projelerinden bahseden ünlü isim, şu ifadeleri kullandı:

Haberin Devamı

Bir İzmir, bir İstanbul'dayım. İş görüşmeleri için İstanbul'a geliyorum. Onun dışında İzmir'deyim. Bir yıl boyunca oyunculuk eğitimi aldım. Menajerimle birlikte kariyerim için en doğru iş hangisiyle o şekilde ilerliyoruz. Güzel görüşmeler var.

Selin Soydan: Herkesin sıfır beden olmasına gerek yok

"YOLUN BAŞINDAYIM"

Soydan, "Oynamak istediğiniz biri var mı?" sorusuna, "Herkes çok başarılı... Yolun başında olduğum için en doğru senaryo önemli... Şu olsun dediğim biri yok" yanıtını verdi.

Oyuncu, "Atletizmden sonra 2023 yılında Miss Model Of Türkiye yarışmasında birinci oldunuz. Bu geçiş süreci nasıl oldu?" sorusu karşısında; "Dokuz yıl profesyonel olarak atletizm yaptım. Milli takımdaydım. Türkiye şampiyonluklarım vardı. Onun bana verdiği fiziksel özellik sayesinde yarışmayı kazandım. Bir sakatlık yaşadım koronavirüs döneminde, iyileşmem uzun süre alınca bıraktım. Oyunculuk ve modellik hayalimdi, yarışmaya katıldım güzel bir derece aldım" açıklamasını yaptı.

Selin Soydan: Herkesin sıfır beden olmasına gerek yok

"HERKESİN SIFIR BEDEN OLMASINA GEREK YOK"

Haberin Devamı

Soydan, "Modellerin sıfır beden mi olması gerekiyor?" sorusuna, "Şu an aslında modellikte hem yüz hem fiziksel hem de kıyafeti taşımak önemli... Herkesin sıfır beden olmasına gerek yok. Aura ve kıyafeti güzel bir şekilde temsil etmek önemli" cevabını verdi.

Selin Soydan: Herkesin sıfır beden olmasına gerek yok

Ünlü isim, "Yarışma sonrası hayatınızda neler değişti?" sorusunu ise, "Oyunculuk kariyerine adım attım. Eğitimsiz oyuncu olunmaz. Eğitim aldım. İyi insanlarla tanıştım yarışmada..." şeklinde yanıtladı.

Selin Soydan: Herkesin sıfır beden olmasına gerek yok

YUSUF DİKEÇ POZU VERDİ

19 yaşındaki Selin Soydan, basın mensuplarına Paris'te düzenlenen Olimpiyat Oyunları'nda fenomen olan Yusuf Dikeç pozu da verdi.